Beloved Bogart - Álomhelyszín kedvezménnyel

JÖVŐRE ESKÜVŐ, DE MÉG NINCS HELYSZÍNETEK?
Hadd mutassunk most számotokra egy helyet, mely nagyon odanőtt a szívünkhöz. Ismerjétek meg a Villa Bogart kastélybirtokot! Ez a hely igazi kikapcsolódás a városi zajban megfáradt léleknek! A 13 hektáros park lelke a Festetics-Inkey romkastély, mely romantikus választás lehet a ceremónia helyszínéül. De ez csak egy lehetőség a sok közül, hiszen van egy rendezvényhelyszínné alakított magtár is (wow!), egy veterángarázs, egy kis kápolna és persze egy regénybe illő kastélypark tavacskával. Alább láthattok is pár képet tőlünk, illetve Molnár Anikótól, aki Takács Nóriék (Hogyan legyek jó nő?) esküvőjét fotózta itt. 

KEDVEZMÉNY
Már kétszer fotóztunk itt, de még egyszer sem valódi esküvőt. Márpedig ezt szeretnénk mihamarabb bepótolni! Össze is beszéltünk Tamással és Orsival, a hely iszonyú jófej tulajaival és hoztunk is nektek egy ajánlatot. A legelső pár, aki lefoglalja a Villa Bogart-ot esküvői helyszínek és a Beloved-ot esküvői fotózásra, mindkét szolgáltatásból 15-15% kedvezményben részesül. De ez még nem minden! A Beloved-tól egy családi fotózást is kaptok ajándékba, melyet az esküvő után az első gyermek születésekor lehet felhasználni. A Bogart pedig szállást biztosít számotokra az első házassági évfordulótokon egy hosszú hétvégére. Ugye nem semmi?

Kérj bővebb tájékoztatást a Villa Bogarttól az info@villabogart.hu címen, tőlünk pedig kérj ajánlatot itt.

 

SZÁLLÁS
A birtokon természetesen szállás is akad bőven, nem is akármilyen. A Bogart szobái ötvözik a klasszikus korok ízlésességét korunk kényelmével. Itt igazi élmény a pihenés! Mindez hol található? A gyönyörű Somogy megye lankáin helyezkedik el Alsóbogát, egy csöndes kisfalu. Itt tényleg igazi vidéki nyugalom van. Igen, Budapestről utazni kell egy kicsit mindezért, de bőven megéri!

Ne habozzatok, írjatok! A kedvezményt a leggyorsabb pár fogja kapni. Ha más párról tudtok, akik helyszínt keresnek, nyugodtan küldjétek el nekik ezt a bejegyzést!