Esküvő a Bolyki Pincészetben

Bálint és Fanni egy igazán közvetlen és barátságos páros. Jól összeforrt csapatot alkotnak. Igazán élveztük velük a közös munkát. Fanni a gyerekkori szobájában készülődött, nagyon aranyos pillanatok voltak. Igazi családi idill.
Az egyházi szertartás az egri bazilikában zajlott. Elképesztő épület, tényleg!
A mulatság helyszínéül a jegyesfotózáshoz hasonlóan ismét egy “szőlős” helyszínt választottak - a Bolyki Pincészetet. A hatalmas sziklafalak impozáns hátteret nyújtottak a polgári szertartáshoz. Aztán volt még grillezés, vicces és megható pillanatok, zseniális meglepetéstánc… Köszönjük az élményt!

Helyszín: Bolyki Pincészet, Eger
Smink, tánc koreográfiák és virágok: Torkos Rita
DJ: Baka Szabi
CM: Ivády Levente

Barangolás a Badacsony körül

Bálint és Fanni rajonganak az utazásért és a kulináris élményekért. Ők javasolták, hogy menjünk a Káli-medence környékére jegyesfotózni. Ezen belül is megneveztek 4-5 birtokot, melyek a kiváló konyha mellett remek panorámával is rendelkeznek. Nekem már csak ki kellett kiválasztani a kettőt, ahol szerintem a legjobban passzol majd minden. Így jutottunk el az Istvándy pincészethez és a Csendes Dűlőhöz.
Az egyik kedvenc sorozatom lett idén, nézzétek meg ti is!

Ha esik, ha fúj - esküvő a Villabogart birtokon

Már régóta szerettem volna a Villabogart birtokon esküvőt fotózni. Egy 13 hektáros parkot képzeljetek el madárcsicsergéssel és földöntúli nyugalommal. Van itt romkastély, felújított és stílusosan berendezett szállásépületek, csordogáló patak… Szóval minden megtalálható, ami felüdíti a megfáradt városi lelket.

Hálás vagyok Daninak és Zsófinak, hogy rám bízták a feladatot. Amikor szombaton megérkeztem a birtokra, a vendégek egy része már jelen volt és hangolódott a délutáni eseményekre. Mint kiderült, a család és a legjobb barátok már pénteken befutottak, így sokkal bensőségesebb volt a hangulat, mint ha épp a szertartás előtt jöttek volna. Minden esküvőt így kéne megrendezni!

A vendégvárás alatt kicsit beborult az idő, így volt némi izgalom. Az ország egyes pontjain ekkor már iszonyú zivatarok voltak. Dani és Zsófi végül bátor döntést hoztak, megtartották a szabadban a szertartást. Mintegy félidőnél elkezdett szemerkélni az eső. Pár perc múlva azonban el is állt, így lényegében megúsztuk szárazon. Sőt, mennyire jó képek születtek ezáltal!