Magyarország tetején

Havas fotózás februárban. Egyszerűen kivitelezhető tervnek hangzik, ugye? Na persze tudjuk, hogy már a tél sem a régi. Verőfényes napsütés, tavaszias időjárás. És persze nulla hó. Az ország nagy részén legalábbis. Így hát fogtuk magunkat és elgurultunk a Mátrába, ahol legalább a sípályák környékén találtunk némi fehérséget.
Gáspár egyébként olimpikon futó, rendkívül inspiráló a kitartása és az elkötelezettsége. Nem mellesleg osztozik a klasszikus elegancia iránti rajongásomban, ezt a fotók is bizonyítják. Ivett pedig rendkívül kedves személyiség. A fotózás alatt is remekül kiegészítették egymást. Nézzétek!

Esküvő az őszi napfényben

Minden évszaknak megvan a maga bája, de az ősz különösen romantikus tud lenni. Aranysárga falevelek, simogató napsugarak és kellemes szellő teszi tökéletessé a szeptemberi esküvőket. Így volt ez Eszter és Levi nagy napján is a Nádas Pihenőparkban. Ráadásul a természet ajándékai mellett egy nagyon szuper szolgáltatói csapat állt össze, akikkel öröm volt együtt dolgozni. Nézzétek meg összefoglalónkat erről a kedves napról.

Szolgáltatók
Fotók és kisfilm: Beloved Weddings
Dekor: Love DIY Wedding & Kisdió
Haj, smink: Lencsés Dóra - Hair & Make up
Ceremóniamester: Bódy Gergő
Zenekar: Highly Trained Monkeys (HTM)
Helyszín: Nádas Tó Park Hotel - Csónakház
Menyasszonyi ruha: Golden Rose ruhaszalon
Öltöny: Kristóf szalon
Mellény : Dress Me & You Szabóság

Ha te is hasonlóan érzelemteli fotókat és kisfilmet szeretnél az esküvődről, írj nekünk és egyeztessünk!