Hajnali fények

Csörög a vekker. Teljes sötétség. Ja igen, Dávid és Kriszti jegyesfotózása. Felhúzok egy nadrágot meg egy felsőt. Két korty kávé, indulás. Gyorsan ki Gödre, az elhagyatott golfpályára. A fű még nedves, egy kis köd is van. De már érkeznek is az első napsugarak, Krisztiékkel egyetemben. Kicsit izgulnak mint mindenki az elején. De rögtön látni, hogy szeretik egymást és innentől már tudom, hogy ez is egy remek sorozat lesz..

Tetszett? Hamarosan mutatom az esküvőn készült fotókat is!

Pajta esküvő az Őrségben

Nemrég egy rendkívül aranyos pár esküvőjén jártam az őrségi Öt érzék házak rendezvényhelyszínén. Kornél és Eszter szerelme jól látható egy külső szemlélőnek is. Törődőek, kedvesek és viccesek. Igazán jó volt velük ünnepelni! A szertartás a magyarföldi fatemplomban zajlott, a mulatság pedig egy pajtában került megrendezésre. Igazi természetközeli esküvő volt!

Borospincék, horgásztó, szerelem

Jártál már Etyeken? Igazi romantikus célpont. Girbe-gurba utcák, borospincék, lankás domboldalak.. Egy délutánt mindenképp megér. Mi legalábbis így döntöttünk Emirrel és Ritával. Kicsit szétnéztünk a naplemente fényeiben. Most a fotók mellett egy save the date klippet is készítettünk. Nézzétek meg!

Tetszett a save the date klipp? Most minden párunknak ajándékba adjuk a jegyesfotózás mellé!

Bohém esküvő az Anna tanyán

Szabolcs és Réka esküvőjében az tetszett a legjobban, hogy nem volt benne semmi ráfeszülés. Lazák voltak, vidámak és szerelmesek. A családdal és a legjobb barátaikkal ünnepeltek önfeledten, minden felesleges sallang nélkül. Az Anna Tanya helyszíne kiváló választás volt, oldotta a hangulatot a szellős kialakítás. A szabad ég alatt mindig felszabadultabbak az emberek! 

És akik keményen dolgoztak a háttérben: 
Fotó: Beloved Weddings
CM: Molnár László Mitch
Dekor: Dekorxtár
DJ: Show4You
Film: Tóth Kata
Torta: Bébicsirke
Helyszín: Anna Tanya Rustic Garden

Te is ilyen esküvői fotókat képzelsz el magadnak? Írj nekem!

Szerelmem, Szlovénia

Még kora tavasszal döntöttük el Esztivel, hogy el fogunk tölteni pár napot a Bohinji tónál. Több barátunk megfordult már arra és mind ódákat zengtek a táj szépségéről. És ha már arra terveztünk pihenni, meg is hirdettük a Beloved követői között, hogy fotózásra is lesz lehetőség... Ádám és Anna rögtön le is csapott a lehetőségre. Két egymás utáni napon is fotóztunk 1-2 órát, és közben persze felfedeztük ezt a lenyűgöző alpesi völgyet. És ahogy beszélgettünk, azt is megtudtuk, hogy miért jelentkeztek Annáék a lehetőségre. Az esküvőjükön készült fotókkal nem voltak teljesen megelégedve, amiket egy gyerekkori barátjuk készített. Így szerettek volna egy romantikus sorozatot kárpótlásként. De olvassátok el erről inkább az ő beszámolójukat: 

"...mivel szűkös volt az időnk az esküvőig, egy gyerekkori barátunkat kértük fel fotósnak. Gyorsan elintéződött, elvállalta, így ki is pipálhattuk a fotós kérdést. A nagy napot végigfotózta, kreatívtól a szertartásig. Az esküvő után eltelt jó pár hét, haza érkeztünk a nászútról. Vártuk és csak vártuk a fotókat. Majd végre megkaptuk a félig retusált, kiválogatott képeket. Mivel hiányérzetünk volt, ezért kértünk még fotókat bizonyos pillanatokról, ha akad. Újabb pár hét után ezeket is megkaptuk nyers formában. 
Az eset nagy tanulsága az volt számunkra, hogy fontos eseményen - kiváltképp esküvőn - nem feltétlen bölcs dolog ismerősre bízni a fotózást, dekort vagy más szolgáltatásokat. Kivétel, ha biztosak vagyunk abban, hogy lelkiismeretes és profi a munkájában. Azt a napot persze már nem tudjuk újra megrendezni.

Amikor láttuk a facebookon, hogy az alpesi hegyek között lesz lehetőség fotózásra a Beloved-al, tudtuk, hogy ez nekünk szól. Számunkra ez a vidék olyan, mintha a második otthonunk lenne. Ahogy közeledett az alkalom, egyre jobban vártuk, mert tudtuk, hogy igényes képek születnek majd, amit bátran mutogathatunk majd a gyerekeinknek és az unokáinknak.
Utána hamar meg is kaptuk a képeket és a fotózás pillanatai örök élményként maradnak meg. Hálásak vagyunk azért az odafigyelésért amit kaptunk az egész idő alatt. A Beloved munkája minden tekintetben megfelel azoknak a kritiériumoknak, amiknek egy fotósnak meg kell és bátran ajánlom mindenkinek! Mi pedig biztosak vagyunk abban, hogy életünk fontos eseményein még viszontlátunk."
Anna és Ádám

Ugye tetszett? Ha kedvet kaptál, mi teljesen nyitottak vagyunk a közös felfedezésre! Legyen szó az Alpokról vagy az olasz tengerről, esetleg Barcelona bájos utcáiról...csak szólj és indulunk! 

Rengeteg mosoly és szeretet - esküvői film

Gergő és Barbi esküvője az egyik kedvenc helyünkön, Szigetmonostoron volt a Rosinante Fogadóban. Távol a város zajától, a Duna és az erdő veszi körül a Fogadót, tényleg egy igazi béke szigetéről beszélünk. 
Az esküvőn minden klappolt, a dekor, a helyszín, a ruhák....de ami a legfontosabb: Gergőéken is látszott, hogy szívből szeretik egymást. Szinte egész nap fülig ért a szájuk. 

Immár az új felállásban, a fotók mellett az esküvői filmet is mi készítettük. Most az utóbbit hoztuk el nektek, nézzétek! 

És a visszajelzés: 

"Nagyon örülünk, hogy Ti fotóztatok minket az esküvőnkön. Minden esküvőnek szerves része a fotózás. Mi talán ettől tartottunk a legjobban, ugyanis egyikőnk se szereti, ha fotózzák, meggyőződésünk, hogy nem mutatunk jól a képeken.
A Beloved bemutatkozásában a természetességet és az őszinteséget emeli ki, képeket pozőrködés nélkül. Ennél jobban össze sem lehet foglalni a munkájukat. Minket is ez fogott meg a legjobban. Sejtettük, hogy jól választottunk, de hogy mennyire jól, azt a képek és a videó láttán realizáltuk.
Az egész esküvői anyag olyan mint mi vagyunk. Végig élveztük a nagy nap minden pillanatát és ez látszik is a képeken. Győző és Levi sokat segített ebben, nagyon megkönnyítették a dolgunkat. Egy percig sem kellett feszengenünk vagy "viselkednünk" a kamera miatt, észre se vettük, hogy körülöttünk voltak, mégis az egész esküvő hangulatát vissza tudták adni az elkészült anyaggal. Ahol kellett kicsit instruáltak minket, de nem tolakodó módon, hagyták, hogy önmagunk lehessünk. Nem minket formáltak át, hanem a legjobbat hozták ki belőlünk.
Gyönyörű képeket és vidám videót kaptunk :) Nagyon hálásak vagyunk a munkátokért, köszünjük nektek!"
Barbi és Gergő

Fotó és videó: Beloved weddings
Helyszín: Rosinante Fogadó***
Dekor: White Wedding
Ceremóniamester: Balogh Tamás Ceremóniamester
DJ: Maruzsa Gomes Gábor
Sütemények: Tonkababa
Smink: Vas Kriszta
Székek: Dress The Day - wedding hire

Egy fergeteges olasz-magyar esküvő

Neked mely szavak ugranak be először Olaszországról és az olasz emberekről? Nekem ezek: életvidám, könnyed, barátságos, mosolygós, édes élet. És persze még sorolhatnám. Na de milyen lehet egy igazi olasz-magyar esküvő? Május elején kiderült. Nem okozott csalódást. A két nemzetből jövő násznép remekül kijött egymással, mindenki hamar felvette a ritmust. A fiataloktól kezdve az olasz nagymamákig mindenki Fannit és Lucát (ejtsd: Lukát) ünnepelte. Hol hangosan, hol pedig még hangosabban! 
Bár meg kell vallani, az esküvő eleje picit izgalmasabban indult a kelleténél. A készülődés alatt elkezdett zuhogni az eső, igazi nyári zápor kerekedett. Fannin szemmel látható volt az aggódás, hiszen már a jegyesfotózáson is kénytelenek voltunk esőben fotózkodni. De minden jó, ha a vége jó. Végül bezárult az ég. Így egy kis csúszással, de megtartható volt a kinti szertartás. És milyen jó, hogy kint volt! A fák lombjai alatt igazán megkapó volt kimondani az igeneket.  

Ez az esküvő még egy szempontból különleges alkalom volt számunkra. Itt debütált a Beloved esküvői film szolgáltatása. Nézzétek meg hogy sikerült! 

Helyszín: Hotel Villa Völgy Wellness & Konferencia
Koordináció: Wedding Project Budapest, Martincsek Kristóf
Zenekar: Wedding Project Band
Torta: Korona Cukrászda Aszód
Dekor: Szarvas Csaba, Ficzere Attila
Smink: Zagyva Lilla
Fodrász: Polgár Orsi

Már eskuvoi filmet is készítünk!

Már sokan vártak rá és most végre elérkezett a pillanat: a fotózás mellé már az esküvői filmeteket is megrendelhetitek tőlünk. A film a már jól megszokott Beloved stílusban készül. A mesterkélt sablonokon túllépve az érzelmek és az esküvő hangulatának megragadása a fő célunk.
Nem 2 órás, unalomba fulladó dokumentumfilm...  Egy kellemes zenére igazított, művészi anyagra kell gondolni, mely bármikor újranézhető, átélhető. 

Nézzétek meg első filmünket, mely egy fergeteges olasz-magyar esküvőn készült: 

A filmek mögött Mező Levi áll, aki most csatlakozott a Beloved-hoz. Levi nagyon otthon van a filmek és a zene világában, így mindig tud új inspirációt meríteni. Fiatal, ezért nincs belemerevedve a klasszikus esküvői videók sablonjaiba. Szeretne újat mutatni minden egyes alkotásával. És meg is van hozzá a tehetsége! 

A film kizárólag fotós csomag mellé rendelhető. Az első öt megrendelőnek 60 ezer ft kedvezmény!