Ti amo, Milano

Az életben rengeteg dolog van, amit nem tudunk befolyásolni, ilyen például az időjárás. És van néhány, ami viszont igazán rajtunk múlik: például a hűség a társunkhoz. Vagy, hogy egy esős hajnalhoz milyen képet vágunk.
Luca (ejtsd: Luka) és Fanni szerintem ötösre vizsgázott ezen a területen. Ugyanis azt találtuk ki, hogy a hajnali napfelkeltekor fogunk jegyesfotózni a milánói Dómnál. Igen, hajnalban, mert olyankor lényegében üres a tér. Csak hát a napfelkelte elmaradt. Vagy legalábbis a "függöny mögött" zajlott. Helyette viszont szitált az eső és szél borzolta a kedélyünket. De nem engedtük, hogy mindez kedvünket szegje. 
Így készült ez az igen vidám, érzelmteli és romantikus sorozat a milánói esőben. Nézzétek és szeressétek!

Téli móka Barnabással

A tél február végén még utoljára bekeményített egyet, mi pedig fogtuk magunkat és elkészítettük ezt a nagyon kedves sorozatot a fél éves Barnabásról és családjáról. Nem mentünk messze hozzá. Miután sikerült kikecmeregni a belváros fullasztó dugójából, 20 perc alatt felértünk a behavazott Normafára. Itt a belvárosi megfáradt arcok helyett vidám gyerekzsivajjal, szánkózó családokkal és elszánt sífutókkal találkoztunk. Na meg Barnival és szüleivel. Nézzétek, hogy mi sült ki belőle.

Őszi(nte) szerelem

Ez a kedves esküvő még októberben zajlott, most végre elhoztuk Nektek is a képeket. Dániel és Fanni napját sok-sok mosoly, kellemes napsütés és elegancia jellemezte. Most ti is inspirálódhattok egyet a fotókat nézegetve! 

Ruha: Daalarna
Dekor: Airika
Smink: Bernáth Uchi
Helyszín: Kempinski

Téli esküvő csodás napfényben

Te el tudod képzelni, hogy télen esküvőzz? A legtöbben erre a kérdésre egy gyors nemmel reagálnak. Nem is való mindenkinek, ez egyértelmű. Kell egy nagyfokú rugalmasság és egy kis harcikedv a hideggel szemben. De hadd mondjuk el, hogy bizony lehet gyönyörű és talán extra különleges egy téli esküvő. Nézd meg az alábbi képeket és győződj meg róla magad is.

2017 kedvenc pillanatai

2017 egy csodálatos év volt számunkra. 37 esküvőn voltunk és számtalan kedves, egyedi, stílusos emberrel ismerkedtünk meg. Felettéb sűrű időszak volt megannyi kellemes emlékkel. Köszönjük, hogy megbíztatok bennünk! 
Következzen egy szubjektív válogatás a kedvenc fotóinkból. Hosszú lett, de még így is betehettünk volna sok-sok kimaradt képet. 

Könnyed mediterrán emlékek

Ezekben a téli mínuszokban te sem tudsz nem gondolni a nyári emlékekre, igaz? Hát persze,  hogy mi is így vagyunk ezzel. Még augusztusban jártunk a szlovén tengerparton Piranban. Ez egy szuper hangulatos, tipikus mediterrán kistelepülés tele vibráló színekkel és pörgő nyelvű emberekkel. Egy egész nyarat is könnyű lenne itt eltölteni, felvéve a helyiek életritmusát. Reggelente cappucinot inni a főtéren, délben seafood spagettit ebédelni, sétálgatni a szűk utcácskákban majd fürdőzni a tengerben a naplemente fényeiben. 
Fogadjátok szeretettel ezt a csokor analóg képet a kis kiruccanásukról. Digitális fényképezőgépet nem is vittünk, így sokkal izgalmasabb volt. 

U.i.: Néhány kép az olaszországi Miramare kastélynál készült, ahova hazafelé ugrottunk be. 

Őszi szonett - Esküvői inspiráció

Ahogy a nyár heves és szenvedélyes, úgy az ősz finom és andalító. Ilyenkor minden olyan romantikus. A hulló falevelek között sétálni, míg a természet túlcsordul a színektől. Tervezni a jövőt és álmodozni. És örök hűséget esküdni az Egyetlennek. 
Te is így érzel? Szívedbe zártad az őszi napsugarakat? Gyere velünk és inspirálódj! Hadd mutassunk számodra egy koncepciót, amely művészien elegánssá formálhatja az esküvődet. A képek alatt megtalálod a szolgáltatókat is, akik mindezt elérhetővé teszik a számodra. 

Fotók és koncepció: Beloved esküvői fotó
Szervező: Love,Wedding & Co. by Klaudia Vajai
Virág és dekoráció: Panka kertje
Helyszín és autó: VILLABOGArT Vendégház és Rendezvényépületei
Desszertasztal: Édes Panna
Menyasszonyi ruha: Daalarna Couture
Vőlegény ruha: DIGEL Store Budapest
Meghívó és társkártyái: Toboz művek
Táblák és szertartás drapéria: Kisdió
Fodrász: Donát Czinege
Smink: Victoria Beauté
Ékszerek: Sophie Molnar Design

Szőlő, napfény, szerelem - mediterrán esküvői inspiráció

Aki az életet szereti, az szinte biztos, hogy a mediterrán emberek életvidámságát is magáénak érzi. Márpedig aki házasodik, az nem lehet egy életunt ember, igaz? Természetesen mi is rajongunk a dolce vita-ért. Ennek fényében hoztuk össze neked ezt az olaszosan könnyed és elegáns esküvői inspirációs sorozatot. 
Ahogy látni fogod, nem egy csillogó hotel báltermét választottuk helyszínnek. Hogyan is tehettük volna? Hiszen a lágy őszi napfény az, ami igazán megpezsdíti a szerelmes ember vérét. A dekoráció terén is a kevesebb több elvét érvényesítettük. Olajfa, egyéb zöldek réz és arany kiegészítőkkel. És persze gyertyák! 
További különlegesség, hogy minden itt látható fotó filmre készült analóg fényképezőgéppel. 
Inspirálódj és ha nincs még fotósod 2018-ra, keress minket! 

A csupaszív szolgáltatók, akik megalkották ezt a csodát: 
Szervező: Love,Wedding & Co. by Klaudia Vajai
Fotók: Beloved esküvői fotó
Menyasszonyi ruha: jkaposistyle
Vőlegény ruha: DIGEL Store Budapest
Dekoráció: Love DIY Wedding Decor
Desszertasztal: Édes Panna
Fejdísz: Virágzó Magnólia • egyedi menyasszonyi fejdíszek
Fodrász: Donát Czinege
Smink: Makeup by Simonyi Fanni
Réz kiegészítők: Dress The Day - wedding hire
Székek: Amerikaiszek.hu
Filmlabor: Carmencita Film Lab