Az alábbiakban olyan kérdésekre kaphattok választ, melyek rendre felmerülnek az ajánlatkérések, ügyféltalálkozók során. Amennyiben marad bennetek megválaszolatlan kérdés, a lap alján található gomb segítségével tudtok kérdést írni nekünk. Csak bátran!

Biztosan te vagy a mi emberünk? Milyen a tipikus Beloved-pár? 
Nem, a Beloved nem illik mindenkihez! Fontos, hogy megtaláljátok a hozzátok legjobban illő fotóst, akivel tökéletes összhangban vannak az elképzeléseitek. Ezért is érdemes a foglalás előtt személyesen is találkoznunk (vagy legalább Skype-olni egyet), hogy megismerjük egymást és kiderüjön, hogy passzolnak-e az elképzelések. 
A Beloved menyasszony elegáns, de nem hűvös-távolságtartó. Szereti kimutatni az érzelmeit. Keresi az egyedi megoldásokat, de nem a pozőrködés kedvéért. Őszinte és természetes. 
A Beloved vőlegény pedig férfias, ugyanakkor gondoskodó. A saját útját járja. Nem veti meg az elegáns megjelenést, de nem a magazinok elvárásai alapján választ magának felöltőt. 
Ha magatokra ismertetek, akkor jó helyen jártok, élmény lesz együtt fotózni!

Mit tartasz a legfontosabbnak az esküvők, fotózások során?
Az őszinteséget. A spontán, belülről jövő érzelmek és mozzanatok sokkalta többet érnek, mint  a pózolás. Éppen ezért a "beállított fotózások" során is az érzelmek előhozására törekszem. Nem kell milliméterer pontosan beállni és profi modellek módjára viselkedni. Öleljétek át egymást és mutassátok ki az érzelmeiteket, a többi az én dolgom.  

Albumokat is lehet rendelni a digitális fényképek mellé?
Természetesen! Nem csak hogy lehet, de erősen javallott. Hiszen sokkal nagyobb élmény egy bőrkötésű albumot lapozgatni tejeskávét kortyolgatva a fotelbe gubózva, mint egy laptop képernyőjét böngészni. Ide kattintva olvashattok bővebben a Beloved albumokról. 

Láttam, hogy analóg fényképezőgépet is használsz. Mi értelme filmre fotózni, ha lehet digitálisra is? 
Bármennyire is hihetetlen, a filmes technika nemcsak nem avult el, hanem a mai napig szebbet produkál a digitálisnál. Természetesebb, több érzés van benne. Szebben zárja magába a celluloid a napfényt, mint a digitális szenzor. Gyönyörűek a textúrák. Igazi időtlen hatása van. Itt olvashattok még a filmes fotózás előnyeiről. 

Egy barátom mesélte, hogy lesz jegyesfotózása. Korábban ilyesmiről nem is hallottam, tudnál pár szót mondani róla?
A jegyesfotózás egy "civil" ruhás fotózás, ahol romantikus képek készülnek kettőtökről. Ez (legalább) kettős célt szolgál. Ez az első közös fotózásunk, így van alkalmunk kicsit megismerni egymás stílusát, valamint ti is szokjátok a szituációt. Az esküvőn így már sokkal könnyebben megy a fotózkodás, nem ismeretlenként köszöntjük egymást. Ráadásul ha valamiért nem tetszik az eredmény vagy nem érzitek jól magatokat, még simán kereshettek másik fotóst..
Az elkészült képeket pedig felhasználhatjátok a meghívóhoz vagy az esküvői dekorációhoz. De simán csak nézegetni őket és így hangolódni az esküvőre is kiválóak. 

Mikor a legjobb elkészíteni a jegyesfotókat?
Érdemes lehet akár már néhány hónappal az esküvő előtt, főleg, ha szeretnétek felhasználni majd a képeket. Fotóztunk már ugyanakkor esküvő előtti napon (!) is, azonban ez elég extrém példa. Jobb nem az utolsó pillanatokra hagyni, így a stressz is kevesebb lesz. 

Mi az a kreatívfotózás és mikor érdemes sort keríteni rá?
A kreatívfotózás az esküvői öltözékben történő páros fotózás. Az esküvői album egyik fénypontját jelentik ezek a romantikus, egymáshoz bújós fényképek. Ezeket mindig libabőrös érzés lesz visszanézni. 
Két lehetőség van az időzítés szempontjából: az esküvő napja, vagy az esküvő előtti/utáni hét. Az esküvő napjának az az előnye, hogy nem kell kétszer felöltözni, sminkelni, stb. Ugyanakkor egy egyébként is zsúfolt és izgulós nap menetrendjébe kell beilleszteni. 

Milyen napszakban a legideálisabb a jegyes/kreatívfotózás?
Egyértelműen a naplemente előtti 1-2 órában a legszebbek a fények, ilyenkor tudom a legklasszabb fotókat készíteni rólatok. Ebben az idősávban már lágyabbak az árnyékok, szebbek az árnyalatok és a Nap sem szúrja ki a szemünket. Lehetőség szerint ilyenkorra időzítsetek!

Hol vállalsz fotózásokat?
Az ország egész területén gond nélkül, de külön egyeztetés után külföldi helyszínek sem jelentenek akadályt. Sőt, szeretek utazni, szóval ettől ne féljetek!

Vannak ezek a fotók Pinteresten, tudnál csinálni rólunk ugyanilyeneket?
Nem valószínű. Minden fotós saját látásmóddal rendelkezik, ettől eltérni nem nagyon tudunk. Egyrészt, mert hiszünk abban, amit csinálunk, másrészt mert nem nagyon tudunk más fejével gondolkodni. Ti is és mi is akkor járunk jól, ha hozzátok illő fotóst választotok.

Videózást is kérhetünk?
Igen! Már esküvői kisfilmeket is készítünk Levivel, egy új csapattaggal. A filmek hasonló stílusban készülnek a fotókhoz, így tökéletes összhang lesz a két anyag között. 

Hány fős a Beloved csapata? Több fotóst is szeretnénk az esküvőre.
A Beloved alapítója és fő arca Dósa Győző, ő áll a koncepció mögött. Alapvetően úgy gondoljuk, hogy egy fotós elég egy esküvőre. Hiszen nem a fotók ezreitől lesz megfelelő egy esküvői képsorozat. Sokkal többet számít, hogy megvan-e a feeling, a fotók visszaadják-e az esküvőn átélt érzelmeket, tükrözik-e az atmoszférát. Ráadásul minél több a médiás (fotós, videós..) szolgáltató, a vendégek számára annál zavaróbb lehet.
Ugyanakkor ha mégis több fotóst igényel egy esemény, vannak kipróbált kollégák, akikkel kiegészülhet a csapat.

A párom külföldi állampolgár, nem beszél magyarul. A fotózást alatt tudsz velünk inkább angolul kommunikálni?
Természetesen, ez nem jelent akadályt!