Beloved bakancslista

Van egy álmom - mondta Martin Luther King. És mondjuk még oly sokan. Álmodozunk, tervezgetünk és remélünk. Ettől vagyunk emberek. Na de nem szeretnélek mélyfilozófiai gondolatokkal traktálni titeket. Ellenben szeretném megosztani veletek, hogy milyen kalandok szerepelnek jelenleg a Beloved bakancslistán. Vannak szerényebbek és vannak egészen elrugaszkodottak. De ez így is van jól. A nagy célok irányt adnak az ember életének, a kisebbek pedig biztosítják a sikerélményt a köztes időszakban is. 

 
rainbow-1-3.jpg
 

Beloved bakancslista (a sorrend nem számít): 

  1. Filmre fotózni egy komplett esküvőt
  2. Fekete-fehérben fotózni végig egy esküvőt
  3. Egy hagyományos zsidó esküvőn fotózni
  4. Egy nemes pár egybekelését fotózni
  5. Egyetlen filmtekercsre megörökíteni egy esküvőt
  6. Elölteni pár hetet Kínában és bemutatni a különböző arcait
  7. Bejárni az USA-t és dokumentálni
  8. Egy tengerparti esküvőt fotózni
  9. Jonathan Canlas-al fotóztatni a családunkat
  10. Egy hóval borított hegycsúcson fotózni esküvőt egy üvegházban

Nektek milyen céljaitok vannak?

Így kérj árajánlatot, hogy a szolgáltató rajongjon érted

Amikor elkezdted szervezni (a pároddal) az esküvőt, még nem sejtetted, hogy mekkora kihívásra mondtatok igent. Hisz nem szeretnél sokat: vegyenek körül a családod és a barátaid, hogy közösen ünnepeljétek életetek új kezdetét.
Aztán közben rájössz, hogy ahhoz az egyetlen naphoz mennyi szervezésre lesz szükség, hogy minden úgy menjen, ahogy megálmodtad. Kell egy hozzátok illő helyszín. Meg kell találni az álomruhát. Kellenek meghívók és ültetőkártyák. Menülapok. Dekoros. Ja és kell valaki, aki megörökíti mindezt. És ceremónismesterre szükségünk lesz? Szervezőre? 

A lényeg tehát: az esküvő rengeteg ember közös erőfeszítésén alapul. Ti vagytok a karmesterek. A szolgáltatók pedig a "zenészek". De mitől működik jól egy zenekar? Erőskezű karmester? Hideg. Pénz? Fontos, de nem talált. Bizalom és harmónia? Igen, ezek már közelebb állnak a valósághoz. Ha a zenekar rajong a karmesterért, akkor mindent hajlandó megtenni a kedvéért.

Beloved-Mate-Laura-148.jpg

Hogy írj tehát árajánlatkérést, hogy megszerezd ezt a rajongást? 
1. Szólítsd meg a szolgáltatót! (Nem, a "Tisztelt fotós" nem számít megszólításnak.)
2. Írj pár mondatot, hogy miért őt kéred fel az együttműködésre. Így érezni fogja, hogy értékeled a munkáját. 
3. Írj az esküvőtökről. Milyen lesz a stílusa? Mitől lesz különleges? (Helyszín, menyasszonyi ruha, programok, stb)

Végezetül itt van két valódi árajánlatkérés, amit az utóbbi időben kaptam. Döntsd el te, hogy vajon melyikre válaszoltam nagyobb lelkesedéssel.

1.
Szia!
Esküvői fotózásra szeretnék ajánlatot. Nagyon köszönöm.

2. 
Kedves Beloved!
Csodálatosak a képeitek, pont olyan stílusúak, mint amilyet elképzeltünk a saját esküvőnkre:) 
A vőlegényemmel, Petivel, két és fél éve vagyunk együtt és most szeptemberben kérte meg a kezem, Korfun. Már a lánykérés is a szabadban volt, és az esküvőt is inkább természetközelibben tervezzük, természetesen a tengerpart nélkül:) Valószínűleg a hármashatárhegyi Hangár lesz a helyszínünk, a pontos dátum pedig szept. 16. vagy 23. 
Szeretnénk ha az esküvőnk nem a klasszikus vonalat követné, sokkal inkább lenne letisztultabb, frissebb, természetesebb. 
Mindketten szeretünk túrázni, illetve mindkettőnk foglalkozik/foglalkozott valamilyen módon az építészettel, így odavagyunk a furi régi és kevésbé régi elhagyatott épületekért..
Nagyon örülnénk, ha ti fotóznátok az esküvőnket, erre szeretnénk most árajánlatot kérni tőletek.
Üdv,
xy és yx