Beloved Pirano_33.jpg

Győző

_DGY4964.jpg

Levi

Természetes fény és őszinte érzelmek. Ezek a legfontosabb stíluselemek számunkra.

Stílus

A Beloved képekről sugárzik az öröm. Pozőrködés helyett valódi pillanatokat őrzünk meg Nektek. Pár hónap alatt kifutó divatok helyett egy letisztult, minél magasabb fokú elegancia jegyében alkotunk. Ettől lesznek időtállóak a képeink és filmjeink évtizedekkel ezután is. 

A Beloved-tól nem ezernyi kiragadott pillanatot kaptok, amiből Nektek kell kiválogatni a lényeget. Kontextusba helyezzük a főbb történéseket, képekbe zárjuk az esküvő varázsát. Elmeséljük az egybekelésetek történetét: a reggeli izgatott készülődéstől az esti felszabadult ünneplésig. Így újra és újra átélhetővé válik az esküvő – az örömkönnyek garantálva. A képeket végignézve az unokák is úgy érezhetik majd, hogy Veletek élték végig az eseményeket.

A filmjeinkben is kerüljük a céges imázsvideók rideg világát. Rengeteg érzelem és némi humor segítségével készülnek a mozgóképeink. Őszintén. Rólatok. 

A kamera mögött

És hogy ki van a kamera mögött? Győző a fő fotós és a Beloved alapítója. Jellegzetes angol humorral, művész lelkülettel és nagy munkabírással rendelkezik. Szeret túrázni, a hegyek között érzi magát otthon igazán. Mióta megvolt a saját esküvője, még jobban átérzi a feladat fontosságát. 
A kisfilmeket Levi készíti. Ő hatalmas filmrajongó. Oda van Wes Anderson, Tarantino és Guy Ritchie rendezéseiért. Az esküvői filmjeiben is szeret elrejteni apró utalásokat a kedvenc műveire. 

Inspiráció

Inspirálnak bennünket az új generációs (esküvő)fotósok, akik felismerték, hogy a filmes technika nem a múlt, hanem a jelen és a jövő. Hálásak vagyunk az olyan fiatalos, igényes párokért, akik szintén leszámoltak a régi sablonokkal és van szemük a valódi esztétikához. Végső soron ti inspiráltok! Köszönjük mindazt a lelkesedést és hálát, amit kapunk tőletek!

eskuvofoto-westernfalu-tematikus-eskuvo

Ha már a tordasi Westerfaluban fotóztam esküvőt, egy vicces gifet muszáj volt készíteni rólam is. 

 
 

Beloved Élmények

"Dósa Győző képeiből nem csak az sugárzik, hogy a párok mennyire szeretik egymást, hanem az is, hogy ő is mennyire szereti a modelljeit. Azt gondolom, hogy a Beloved elnevezés emiatt valójában hatványozottan is igaz. Ezek a csupa-csupa szeretet képek világosak, napfényesek, üdék és áthatja őket valamiféle kedvesség. A szereplők jókedvűek és feszélyezetlenek, éppen olyanok, amilyeneknek lenniük kell az esküvőjük napján. Ebben pedig Győzőnek nagyon nagy szerepe van."
Tóth Anikó, Tthan's brides esküvői magazin  

"Köszönjük, hogy megtaláltad és megörökítetted az esküvőnk legszebb, legvidámabb és legkedvesebb pillanatait, és köszönjük, hogy a képeket nézegetve bármikor visszaköszönhet az a vidám és örömteli hangulat, amit augusztus első napja jelentett számunkra. Külön köszönet, hogy a családtagjainkról, barátainkról készült pillanatképekben újra láthatjuk, vagy akár újonnan felfedezhetjük a meghitt perceket, a meghatódott tekinteteket, mosolyokat, vagy akár a vicces jeleneteket, kacagást, a közös ünneplés önfeledt örömét."
Ősi Barna és Noémi

“Átjön a hangulat és az a rengeteg szeretet, ami összehozta a napot! Én sírva kezdtem a készülődős, dekorálós képekkel...szóval már azok nagyon ott vannak..és a bevonulós képek...és a kreatív...azok a fények és amit kihoztál belőlük. Köszönjük!”
Nagy János és Gyöngyi

"Nagyon köszönjük a képeket, különösen szimpatikus, egyedi szemszögből vannak fotózva."
Grósz István

"Győző alig kapok levegőt!!!! Eszméletlen jók ezek a képek. Nagyonnagyonnagyon szépen köszönjük :))) Nekem fontos, hogy majd a gyerekeim, unokáim büszkén nézegethessék a fotókat. Hihetetlen nagy kincs egy jó fotós ismerős, ezért valószínűnek tartom, hogy az életünk fontosabb eseményeit végig fogod követni."
Izsák Dani és Lilla

“Nagyon örülünk, hogy pont olyanok lettek a képek, ahogy reméltük, elképzeltük. Semmi csöpögés, semmi sablonosság.”
Bókay Márton és Szandra

"Annyira kedves, vicces és együttműködő fotós, mindamelett, hogy P R O F I ! 📷☝👏
Nekem külön tetszett, hogy mindig megtalálta a legelőnyösebb oldalunkat, s pluszban visszaadta a képeiben személyiségünk."
Horváth Viktor és Horváth-Vida Salomé

"Kedves Győző! 
Szeretnénk megköszönni, hogy ennyi gyönyörű és nagyon különleges képet készítettél rólunk! Hihetetlen, hogy ezek a képek mennyire valósághűen felfedik a belső, kimondatlan érzéseket. Sose gondoltam volna, hogy egy pillantásból ennyi minden leolvasható. Annak ellenére, hogy egyikőnk se szereti, ha tudja, hogy fotózzák, nagyon élveztük azt a pár órát. Teljesen felszabadultunk, de ez szerintem a képeken is látszik. Nagyon köszönjük még egyszer, csodás emlékek már most is, és reméljük mielőbb következik a folytatás. További sok sikert a munkáidhoz." 
B és P

"Kedves Győző!
Nagyon köszönjük a természetes, valóságot visszaadó fotóid! Igazad volt, amikor kérted egymással foglalkozzunk, ne veled. Végre van egy nagyon szuper, örök életű sorozatunk, emlékünk életünk ezen csodálatos időszakáról. Nagyon köszönjük még egyszer, hogy vállaltad a felkérést." Varga-Boros Anikó