Gondoltál már rá, hogy 6-12 hónap szervezés és több millió ft elköltése után milyen kézzelfogható emlékeid lesznek az esküvődről?

Fotók és egy kisfilm.

(Esetleg néhány szárított virág..)

Beloved Gergo es Szandra_266.jpg
Beloved Gergo es Szandra_362.jpg
Beloved Gergo es Szandra_315.jpg
Beloved Gergo es Szandra_439.jpg
Beloved Gergo es Szandra_421.jpg
Beloved Gergo es Szandra_582.jpg

Nem árt hát, ha csupa érzelemteli, jól elkapott pillanat segít újra felidézni a legjobb élményeket.

Beloved Szabolcs es Reka-278.jpg
Beloved Viktor es Eszter-333.jpg

Mégis miért választanál pont minket erre a feladatra?

  1. fotó és kisfilm egységes stílusban

  2. nem kell hónapokat várni az átadásra

  3. tudjuk a helyünket, nem szerepelni megyünk az esküvőre

  4. természetes stílusban alkotunk, nem “műképeket” kaptok

  5. valódi érzelmeket tükröz a munkánk

  6. a vendégekre, dekorra és más apró részletekre is figyelünk

  7. időtálló a látásmódunk, nem válnak nevetségessé a képeink 5 év múlva

  8. gyors és pontos kommunikáció

Beloved Emir es Rita-109.jpg

Kik vagyunk?

Beloved Pirano_33.jpg

Győző és Levi.

Győző a fényképész. Jellegzetes angol humora van. Kifejezetten nyugodt személyiség, nem könnyű kizökkenteni. A túrázás a másik igazi szenvedélye. Házas és nagyon szereti a feleségét.

Levi a filmes. Igazi bohém művészféle. Hatalmas zenei- és mozis műveltsége van. Oda van a Tarantino és Guy Ritchie filmekért.

beloved team-2.jpg

Kérd ajánlatunkat a 2019-es vagy akár 2020-as esküvődre!

Milyen stílusú esküvőt terveztek, mi a törénetetek...?

Visszajelzések

Kedves Győző!
A fényképek minden várakozásunkat felülmúlták, már több órája nézegetjük őket újra és újra… és minden alkalommal ugyanúgy elképedünk. Nagyon hálásak vagyunk, hogy te örökítetted meg ezeket a csodálatos perceket, a legjobb döntésünk volt felkérni téged. 
Életünk első olyan fotózása volt, amin egyáltalán nem feszengtünk, amin nem éreztük, hogy tőlünk idegen beállításokat várnak el. Ha volt is bennünk stressz az elején, akkor szinte rögtön eloszlott és át tudtuk magunkat adni a pillanat varázsának. Az egész fotózás egy igazán különleges, szép emlékként él bennünk, amihez a tehetségeden kívül a személyed is nagyban hozzájárult.
Mindent szívből köszönünk!
Eszter és Csaba


Nagyon örülünk, hogy Ti fotóztatok minket az esküvőnkön.
Minden esküvőnek szerves része a fotózás. Mi talán ettől tartottunk a legjobban, ugyanis egyikőnk se szereti, ha fotózzák, meggyőződésünk, hogy nem mutatunk jól a képeken.
A Beloved bemutatkozásában a természetességet és az őszinteséget emeli ki, képeket pozőrködés nélkül. Ennél jobban össze sem lehet foglalni a munkájukat. Minket is ez fogott meg a legjobban. Sejtettük, hogy jól választottunk, de hogy mennyire jól, azt a képek és a videó láttán realizáltuk.
Az egész esküvői anyag olyan mint mi vagyunk. Végig élveztük a nagy nap minden pillanatát és ez látszik is a képeken. Győző és Levi sokat segített ebben, nagyon megkönnyítették a dolgunkat. Egy percig sem kellett feszengenünk vagy "viselkednünk" a kamera miatt, észre se vettük, hogy körülöttünk voltak, mégis az egész esküvő hangulatát vissza tudták adni az elkészült anyaggal. Ahol kellett kicsit instruáltak minket, de nem tolakodó módon, hagyták, hogy önmagunk lehessünk. Nem minket formáltak át, hanem a legjobbat hozták ki belőlünk.
Gyönyörű képeket és vidám videót kaptunk :) Nagyon hálásak vagyunk a munkátokért, köszünjük nektek!
Eszter és Gergely


Kedves Győző,
szeretnénk megköszönni Neked, hogy mind a jegyesfotózásunk, mind az esküvőnk alkalmával szinte észrevehetetlen, de annál fontosabb jelenléteddel megörökítetted a mi, családjaink és barátaink legőszintébb, legboldogabb pillanatait. Szeretnénk megköszönni Levinek a csodálatos Save the date kisfilmet is.
Maradjatok mindig ilyen kedvesek és odaadók.
Sokszor ölelünk titeket.
Rita és Emir

Kedves Győző,
Elképesztő hálásak vagyunk a képeidért, nagyon örülünk, hogy te örökítetted meg ezt a számunkra különleges napot! Mikor fotóst kerestünk, azt szerettük volna, hogy minél őszintébb képek készüljenek, lopott pillanatokkal, összenézésekkel, érzelmekkel. Messze felülmúltad minden elvárásunkat, nem is választhattunk volna jobban :) Amit külön imádtunk, hogy nemcsak rólunk, de a családunkról, barátainkról is sikerült elkapni ezeket a pillanatokat, így igazán teljes a kép az ünnepről :) Még egyszer nagyon szépen köszönjük!
Szabi és Réka


Kedves Győző!
Hát elállt a szavunk, amikor végignéztük a képeket! Én mindig úgy gondoltam, hogy nem vagyok fotogén, de valahogy kihoztad belőlem a legjobb formámat :) Olyan menyasszonynak látszom, amilyen kislánykorom óta lenni szerettem volna. 
Teljesen meglepő volt a fotózás is, mert a szertartás előtt nagyon elkezdtünk izgulni, majd jött a fotózás és ahelyett hogy még nagyobb feszültséget okozott volna, egy igazi kis "béke szigete" volt messze a már érkező vendégektől . :). Megnyugtatott minket, hogy mindent kézben tartasz ugyanakkor sugdolózhattunk beszélgethettünk, ami így még őszintébb fotókat eredményezett :) 
A fekete-fehér képek pedig egyenesen káprázatosak! Mintha megállt volna az idő és mégis bármikor rájuk nézünk újra felelevenedik bennünk az összes ottani érzés! :) 
Nagyon hálásak vagyunk a képekért és az esküvővel kapcsolatos egyik legjobb döntésünk volt Téged felkérni fotósnak!
Bence és Vanda


Kedves Győző, 
nagyon köszönjük, hogy a fotóiddal amelyeket rólunk készítettél megállítottad az időt, és ugyanazt érezhetjük, élhetjük át ha századszorra is nézzük őket vissza. Köszönjük!
Katalin és Péter


Olyan fotóst kerestünk, aki az erdőt és az erdei esküvőket nem besötétített horrorfilmként fotózza 👻🌲 (no offense annak, aki ezt a stílust kedveli :) ), hanem természetesen, fénnyel és levegővel teli életként. :) Győző stílusa pedig számunkra abszolút ilyen. Egyszerű, és mégis nagyszerű, már a fények is boldogságot sugároznak, és azért ez előny esküvői fotók esetében. :D viccet félretéve, nagyon könnyű velük együtt dolgozni, kedvesek, és úgy amblokk jó a társaságukban lenni. 
Mindig megelégedéssel fogjuk nézegetni az életünk legfontosabb napján készült fotókat, és ezt nagyon köszönjük! <3
Puszifelhő,
E&V