Magyarország tetején

Havas fotózás februárban. Egyszerűen kivitelezhető tervnek hangzik, ugye? Na persze tudjuk, hogy már a tél sem a régi. Verőfényes napsütés, tavaszias időjárás. És persze nulla hó. Az ország nagy részén legalábbis. Így hát fogtuk magunkat és elgurultunk a Mátrába, ahol legalább a sípályák környékén találtunk némi fehérséget.
Gáspár egyébként olimpikon futó, rendkívül inspiráló a kitartása és az elkötelezettsége. Nem mellesleg osztozik a klasszikus elegancia iránti rajongásomban, ezt a fotók is bizonyítják. Ivett pedig rendkívül kedves személyiség. A fotózás alatt is remekül kiegészítették egymást. Nézzétek!

Romantikus lánykérés Budapesten - Aleksandr & Yulia

Aleksandr még novemberben keresett meg emailben. A barátnőjével már többször jártak Budapesten, kedves emlékeik vannak a városról. Így adta magát, hogy a nagy kérdést is itt fogja feltenni Yulianak.

A Halászbástyát választottuk helyszínnek, méghozzá a napfelkelte fényeiben. Így alig voltak rajtunk kívül a közelben. A terv az volt, hogy elkezdjük a fotózást, mintha csak emlékeket készítenénk az utazásukról, majd negyed óra múltán Aleksandr megkéri Yulia kezét, miután titokban jelez nekünk.

Így is történt. A napfény gyönyörűen átütötte a reggeli ködöt. Minden optimális volt. A város még ébredezett, amikor elkezdtünk fotózni. A páros személyében egy nagyon természetes, könnyed duót ismertünk meg, akik szemmel láthatóan élvezik egymás társaságát.

A lánykérés nem is sikerülhetett volna tökéletesebben. Yulia persze, hogy ki akart bújni a bőréből örömében. És bónusznak még egy kiskutya is megjelent a kritikus pillanatban és pózolt a katartikus események közepette.

ENGLISH
Aleksandr wanted to make a surprise proposal to his girlfriend while staying a few days in Budapest. He wrote to us in November regarding his plans. We were instantly excited about it. We decided to choose the Fisherman’s Bastion as a location. And do the session at sunrise, when nobody is around and the lights are glorious. As you can imagine, it was truly magical. They are such a cute couple and Yulia was so happy, that words can’t even describe it. Cheers to them!

A kisfilmet Géresi Geri készítette.

Halászbástya, hajnal, szerelem

Vajon megéri a napfelkelte előtt egy órával felkelni vasárnap, 4 óra alvás után? Nézzétek meg ezeket a fotókat és szerintem számotokra sem lesz kérdés, hogy NANÁ!
A Halászbástya elképesztően gyönyörű helyszín. Hajnalban pedig még különlegesebb, amikor csak a legelszántabbak vannak talpon, hogy megnézzék a napfelkeltét. Vagy jegyesfotózásra igyekezzenek. Illés és Laura, köszönöm, hogy bevállaltátok az extra korán kelést, nekem nagy élmény volt!

Az analóg fotókat a Carmencita Film Lab hívta és szkennelte.