Szerelmem, Szlovénia

Még kora tavasszal döntöttük el Esztivel, hogy el fogunk tölteni pár napot a Bohinji tónál. Több barátunk megfordult már arra és mind ódákat zengtek a táj szépségéről. És ha már arra terveztünk pihenni, meg is hirdettük a Beloved követői között, hogy fotózásra is lesz lehetőség... Ádám és Anna rögtön le is csapott a lehetőségre. Két egymás utáni napon is fotóztunk 1-2 órát, és közben persze felfedeztük ezt a lenyűgöző alpesi völgyet. És ahogy beszélgettünk, azt is megtudtuk, hogy miért jelentkeztek Annáék a lehetőségre. Az esküvőjükön készült fotókkal nem voltak teljesen megelégedve, amiket egy gyerekkori barátjuk készített. Így szerettek volna egy romantikus sorozatot kárpótlásként. De olvassátok el erről inkább az ő beszámolójukat: 

"...mivel szűkös volt az időnk az esküvőig, egy gyerekkori barátunkat kértük fel fotósnak. Gyorsan elintéződött, elvállalta, így ki is pipálhattuk a fotós kérdést. A nagy napot végigfotózta, kreatívtól a szertartásig. Az esküvő után eltelt jó pár hét, haza érkeztünk a nászútról. Vártuk és csak vártuk a fotókat. Majd végre megkaptuk a félig retusált, kiválogatott képeket. Mivel hiányérzetünk volt, ezért kértünk még fotókat bizonyos pillanatokról, ha akad. Újabb pár hét után ezeket is megkaptuk nyers formában. 
Az eset nagy tanulsága az volt számunkra, hogy fontos eseményen - kiváltképp esküvőn - nem feltétlen bölcs dolog ismerősre bízni a fotózást, dekort vagy más szolgáltatásokat. Kivétel, ha biztosak vagyunk abban, hogy lelkiismeretes és profi a munkájában. Azt a napot persze már nem tudjuk újra megrendezni.

Amikor láttuk a facebookon, hogy az alpesi hegyek között lesz lehetőség fotózásra a Beloved-al, tudtuk, hogy ez nekünk szól. Számunkra ez a vidék olyan, mintha a második otthonunk lenne. Ahogy közeledett az alkalom, egyre jobban vártuk, mert tudtuk, hogy igényes képek születnek majd, amit bátran mutogathatunk majd a gyerekeinknek és az unokáinknak.
Utána hamar meg is kaptuk a képeket és a fotózás pillanatai örök élményként maradnak meg. Hálásak vagyunk azért az odafigyelésért amit kaptunk az egész idő alatt. A Beloved munkája minden tekintetben megfelel azoknak a kritiériumoknak, amiknek egy fotósnak meg kell és bátran ajánlom mindenkinek! Mi pedig biztosak vagyunk abban, hogy életünk fontos eseményein még viszontlátunk."
Anna és Ádám

Ugye tetszett? Ha kedvet kaptál, mi teljesen nyitottak vagyunk a közös felfedezésre! Legyen szó az Alpokról vagy az olasz tengerről, esetleg Barcelona bájos utcáiról...csak szólj és indulunk!