Rengeteg mosoly és szeretet - esküvői film

Gergő és Barbi esküvője az egyik kedvenc helyünkön, Szigetmonostoron volt a Rosinante Fogadóban. Távol a város zajától, a Duna és az erdő veszi körül a Fogadót, tényleg egy igazi béke szigetéről beszélünk. 
Az esküvőn minden klappolt, a dekor, a helyszín, a ruhák....de ami a legfontosabb: Gergőéken is látszott, hogy szívből szeretik egymást. Szinte egész nap fülig ért a szájuk. 

Immár az új felállásban, a fotók mellett az esküvői filmet is mi készítettük. Most az utóbbit hoztuk el nektek, nézzétek! 

És a visszajelzés: 

"Nagyon örülünk, hogy Ti fotóztatok minket az esküvőnkön. Minden esküvőnek szerves része a fotózás. Mi talán ettől tartottunk a legjobban, ugyanis egyikőnk se szereti, ha fotózzák, meggyőződésünk, hogy nem mutatunk jól a képeken.
A Beloved bemutatkozásában a természetességet és az őszinteséget emeli ki, képeket pozőrködés nélkül. Ennél jobban össze sem lehet foglalni a munkájukat. Minket is ez fogott meg a legjobban. Sejtettük, hogy jól választottunk, de hogy mennyire jól, azt a képek és a videó láttán realizáltuk.
Az egész esküvői anyag olyan mint mi vagyunk. Végig élveztük a nagy nap minden pillanatát és ez látszik is a képeken. Győző és Levi sokat segített ebben, nagyon megkönnyítették a dolgunkat. Egy percig sem kellett feszengenünk vagy "viselkednünk" a kamera miatt, észre se vettük, hogy körülöttünk voltak, mégis az egész esküvő hangulatát vissza tudták adni az elkészült anyaggal. Ahol kellett kicsit instruáltak minket, de nem tolakodó módon, hagyták, hogy önmagunk lehessünk. Nem minket formáltak át, hanem a legjobbat hozták ki belőlünk.
Gyönyörű képeket és vidám videót kaptunk :) Nagyon hálásak vagyunk a munkátokért, köszünjük nektek!"
Barbi és Gergő

Fotó és videó: Beloved weddings
Helyszín: Rosinante Fogadó***
Dekor: White Wedding
Ceremóniamester: Balogh Tamás Ceremóniamester
DJ: Maruzsa Gomes Gábor
Sütemények: Tonkababa
Smink: Vas Kriszta
Székek: Dress The Day - wedding hire