Egy fergeteges olasz-magyar esküvő

Neked mely szavak ugranak be először Olaszországról és az olasz emberekről? Nekem ezek: életvidám, könnyed, barátságos, mosolygós, édes élet. És persze még sorolhatnám. Na de milyen lehet egy igazi olasz-magyar esküvő? Május elején kiderült. Nem okozott csalódást. A két nemzetből jövő násznép remekül kijött egymással, mindenki hamar felvette a ritmust. A fiataloktól kezdve az olasz nagymamákig mindenki Fannit és Lucát (ejtsd: Lukát) ünnepelte. Hol hangosan, hol pedig még hangosabban! 
Bár meg kell vallani, az esküvő eleje picit izgalmasabban indult a kelleténél. A készülődés alatt elkezdett zuhogni az eső, igazi nyári zápor kerekedett. Fannin szemmel látható volt az aggódás, hiszen már a jegyesfotózáson is kénytelenek voltunk esőben fotózkodni. De minden jó, ha a vége jó. Végül bezárult az ég. Így egy kis csúszással, de megtartható volt a kinti szertartás. És milyen jó, hogy kint volt! A fák lombjai alatt igazán megkapó volt kimondani az igeneket.  

Ez az esküvő még egy szempontból különleges alkalom volt számunkra. Itt debütált a Beloved esküvői film szolgáltatása. Nézzétek meg hogy sikerült! 

Helyszín: Hotel Villa Völgy Wellness & Konferencia
Koordináció: Wedding Project Budapest, Martincsek Kristóf
Zenekar: Wedding Project Band
Torta: Korona Cukrászda Aszód
Dekor: Szarvas Csaba, Ficzere Attila
Smink: Zagyva Lilla
Fodrász: Polgár Orsi