Interjú velem a Hédi blogon

Dorine keresett meg nemrég egy interjúval kapcsolatban. Örömmel tettem eleget a felkérésnek. Itt olvashattok egy kis ízelítőt, a teljes interjút pedig a Hédi blogon.

Minden művész saját gyermekének tekinti a termékeit, de mégis neked, mint fotóművésznek, mitől válik különlegessé egy-egy felvételed?
Mi, emberek, folyton szerepeket játszunk, még ha ezt sokszor nem is valljuk be önmagunknak sem. Néha azonban lehullik az álarc. Az ilyen pillanatokat keresem. Ezek az igazán őszinte, intim momentumok tükrözik vissza a valódi személyiségünket. Megtiszteltetés ott lenni ilyenkor. 

Meséld el az eddigi legkedvesebb fotóstörténetedet! 
Nehéz lenne egyetlen egyet kiválasztani! Fotóztam már esküvőt a Fővárosi Állatkertben, ahol az egyik elefánt elkezdett trombitálni az igenek után. Ilyet ki sem lehet találni szándékosan! De voltam már olyan esküvőn is, ahol egy gyönyörű golden-retriever hozta a gyűrűket. És persze az sem volt semmi, amikor 200 vendég énekelte a Boldog szülinapot című dalt az aznap hatéves kislánynak, aki meglepetéstortát kapott a pártól. 

LINK A TELJES INTERJÚHOZ