Ha esik, ha fúj - esküvő a Villabogart birtokon

Már régóta szerettem volna a Villabogart birtokon esküvőt fotózni. Egy 13 hektáros parkot képzeljetek el madárcsicsergéssel és földöntúli nyugalommal. Van itt romkastély, felújított és stílusosan berendezett szállásépületek, csordogáló patak… Szóval minden megtalálható, ami felüdíti a megfáradt városi lelket.

Hálás vagyok Daninak és Zsófinak, hogy rám bízták a feladatot. Amikor szombaton megérkeztem a birtokra, a vendégek egy része már jelen volt és hangolódott a délutáni eseményekre. Mint kiderült, a család és a legjobb barátok már pénteken befutottak, így sokkal bensőségesebb volt a hangulat, mint ha épp a szertartás előtt jöttek volna. Minden esküvőt így kéne megrendezni!

A vendégvárás alatt kicsit beborult az idő, így volt némi izgalom. Az ország egyes pontjain ekkor már iszonyú zivatarok voltak. Dani és Zsófi végül bátor döntést hoztak, megtartották a szabadban a szertartást. Mintegy félidőnél elkezdett szemerkélni az eső. Pár perc múlva azonban el is állt, így lényegében megúsztuk szárazon. Sőt, mennyire jó képek születtek ezáltal!