Érzelmek nélkül a fotó halott

Jártál már panoptikumban? A kiállított viaszfigurák külsőre talán 100%-ig pontos másai a valódi személyeknek. Ennek ellenére a bábuk halottak. Nem, nem csak szó szerint. Arra gondolok, hogy hiába a precizitás, nincs olyan érzésünk, hogy valódi személyekkel állnánk szemben. Hiányzik az a csillogás a szemekből, ami jelzi az életet. Benned és bennem. 

szenzacios-eskuvoi-bohem-torta-vagas

Nos, ugyanez a helyzet a ROSSZ esküvői fotókkal. Hiába vannak rajta a szeretteink, a fotók nem adják vissza a személyük esszenciáját. Unalmasak, személytelenek, rosszabb esetben előnytelenek. Ugyanis a fotósnak nem csak annyi a dolga, hogy megtalálja a legjobb kompozíciókat. Nem csak annyi, hogy tudja a fényképezőgép optimális beállításait. 

Vidam-eskuvo-nevetes-pillanat

Az IGAZI esküvői fotókon nem pusztán az esemény dokumentációját látjuk. A képeket nézve belecsöppenünk a történések közepébe, együtt nevetünk és együtt morzsoljuk el az örömkönnyeket a szereplőkkel. Nincs is annál jobb egy olyan borongós napon, mint a mai, mint visszanézni a nyári fotókat és újra megélni az emlékeket. Én és a Beloved ezt tartja az esküvői fotózás egyik legfontosabb alapkövének. 

vicces-eskuvoi-foto-csoportkep-kreativ
vidam-eskuvoi-foto-balatonfured-maday-vivien
eskuvo-erzelmes-konny-siras-boldog-orom-pillanat
eskuvo-vidam-erzelmes-pillanat-kreativ-fotos
anna-grand-hotel-eskuvo-tanc-nyitotanc-nevetes-boldog-vidam
vidam-eskuvoi-foto-kreativ-pillanat-fotos-balatonfured