Két erdélyi Budapesten

Az egész úgy kezdődött, hogy Erika írt nekem, hogy vállalok-e jegyesfotózást még áprilison belül. Még szép, mi az hogy! Persze ekkor még nem sejtettem, hogy az év egyik legjobb fotózása vár rám. Ráadásul mindez a diplomadolgozat írós időszakban történt és azért ott volt a csábítás, hogy egyszerűbb lenne elutasítani ezt a kérést. De azért mégiscsak a Beloved a legkedvesebb gyermekem és ritkán mondok neki nemet. Most sem tettem. (Jelentem: május 2-án leadtam a dolgozatot szépen határidőre.)

A várba egy perccel előbb értek oda, én pedig már messziről kiszúrtam őket. Erika piros cipője és virágkoszorúja messziről kitűnt a turisták forgatagából. Ebben a percben már tudtam, hogy ez egy különleges sorozat lesz. A vár után még a Hármashatárhegyre is kimentünk egyet, hogy legyen vadregényes része is a történetnek. A digitális mellett természetesen az analóg masina is előkerült. 

Erikát és Istvánt őszinte, nagyon szimpatikus párnak ismertem meg. Mindketten Erdélyből származnak és az esküvő is ott lesz a hegyekben. Velem együtt!! Szóval idén a Beloved turné nem áll meg a határnál. Ígérem, onnan is tudósítok majd.

Folytatjuk az esküvőn júliusban!

Virágkoszorú: Laura Virág
Filmlabor: Carmencita Film Lab, Spanyolország

Kedves Győző! Nagyon szépen köszönjük a "csodaképeket", azt hiszem sokkal jobbak lettek annál, mint amit elképzeltem, pedig elhiheted, hogy nagy dolgok voltak a fejemben:) Ahogy tanulmányoztam az oldaladat, észrevettem, hogy igen sok szó esik a párokról, ám arról igen kevés, hogy ehhez mennyire kellettél Te. Az, hogy melletted/veled elengedik magad a párok, nem érzik magukat feszélyezve, jól tudod iránytani őket ha kell, viszont engeded, hogy a saját ötletek is érvényesüljenek. Nem sietsz, hogy leteljen az a pár óra, és mihamarabb túl legyél rajta, és nem egy futószalag szerint készíted a fotókat, mindenkinek ugyanazt, ugyanúgy, ugyanott. Fotósok gyöngye vagy! Szeretettel várunk a mi terepünkre, Erdélyország rengetegébe!:)

Erika és István