Bohém vidéki esküvő

Az esküvő előtt mindig van bennem egy kis izgalom. Főleg, ha előtte nem sikerült külön is találkozni a jegyesekkel. Vajon barátságosak lesznek? Passzolnak a Beloved stílusához? Ez az izgalom a találkozás pillanatáig szokott tartani. Ilyenkor dől el minden. (Szinte mindig pozitív a kimenetel.) 

Laura és Máté azon párok közé tartozik, akikkel már az első pillanattól kezdve megvolt az összhang. Személyükből sugárzik a szeretet, a könnyedség és a gondoskodás. Jelenleg Kínában élnek, de mindketten Kunhegyesről származnak. Az esküvő is itt került megrendezésre.

Rengeteg különleges élményben volt részem, melyek színesebbé tették a nyaramat. Az egyes helyszínek között egy átalakított, cabrio trabanttal furikáztunk (izgalmas volt a hátsó ülésen). Laura egy csodás Daalarna ruhát viselt. A legnagyobb meglepetés aztán a vacsora közben jött: a szülők egy légballonozással készültek meglepetésként. Pont a naplemente fényeiben!! A pár után ráadásul a vendégek is a levegőbe emelkedhettek. Aztán voltak még tanácsok a déd- és ükszülőktől (felolvasva a családi kalendáriumból), tánc és mulatozás, na meg persze torta!!

Nagy élmény volt, hálás vagyok, hogy ott lehettem. A kreatív fotózás során ezúttal is előkerült az analóg fényképezőgép, az anyagot szokás szerint a spanyol Carmencita Film Lab hívta elő. Ők a legjobbak, nekik is jár a köszönet!