Hótalpazás a Tátrában

Szóval az úgy volt, hogy év elején beneveztünk a Rolitúra nevű iroda tátrai hótalpas túrájára. Nem csináltunk még ilyet, gondoltuk biztosan jó mulatság lesz. Nem emberfeletti teljesítménytúrára kell gondolni, mindössze 15 km-es távról van szó, meg persze némi szintemelkedésről.

A hajnali fagyos Budapestről indult a szervezett busz, majd koradélelőtt tett le minket a még fagyosabb Donovaly-ban, a Felvidék egyik síparadicsomában. Innen vágott neki a nem is olyan kis csoportunk az útnak. Eleinte gyönyörű napos időnk volt, aztán lecsapott ránk egy emberes hóvihar. A szél verte a havat az arcunkba, a köd beburkolta a tájat és mi igazi expedíciós kalandoroknak éreztük magunkat.

Nézzétek meg az alábbi képes beszámolót. Három filmtekercs legjava.

Ha kedvet kaptatok, itt tudtok válogatni hasonló túrák közül. Legalább egyen mi is ott leszünk. Ja, és ez sem szponzorált tartalom.

By the Sea

Volt már olyan érzésed, hogy most már minden rendben, mert végre hazataláltál? Ezen érzés mentén építettük fel a By the Sea styled shoot-ot. Két fiatalról szól a történetünk, akik egy tengerparti apró városkában nőttek fel. Időközben azonban belekerültek a nagyvárosi forgatagba. A stresszes karrierhajhászásba. És hiába találtak egymásra és lettek őrülten szerelmesek, valami még mindig hiányzott. A békesség. Az otthon érzése. Miután ezt sikerült felismerni, feladták a karrier csalóka csillogását és visszatértek a szülővárosukba. És ekkor végre meglett az a rég hiányolt nyugalom. És már soha nem akarták otthagyni a tenger ütemes morajlását, a halászok hajnali lármázását és a színes kis házikókat.

Melyik része tetszett legjobban a sorozatnak? Hagyj egy kommentet facebook-on!
Ha az esküvődre fotóst, filmest keresel, írj nekünk! Az sem akadály, ha te is a tengerparton vagy más különleges helyen képzeled el az házasságkötést/kreatív portrékat, egy jó sorozatért bármeddig elmegyünk.

Fotók, kisfilm és koncepció: Beloved weddings
Menyasszonyi ruha: Daalarna - Benes Anita
Öltöny: DIGEL Store Budapest
Dekoráció: Love DIY Wedding Decor
Sütik: Édes Panna
Fodrász: Donát Czinege
Smink: Makeup by Simonyi Fanni
Meghívó és grafikák: Toboz Művek
Dekor kellékek: Dress The Day - wedding hire
Filmlabor: Carmencita Film Lab
Modellek: Jereb Tamás és Kocsor Hanna
Helyszín: Piran, Szlovénia

Rengeteg mosoly és szeretet - esküvői film

Gergő és Barbi esküvője az egyik kedvenc helyünkön, Szigetmonostoron volt a Rosinante Fogadóban. Távol a város zajától, a Duna és az erdő veszi körül a Fogadót, tényleg egy igazi béke szigetéről beszélünk. 
Az esküvőn minden klappolt, a dekor, a helyszín, a ruhák....de ami a legfontosabb: Gergőéken is látszott, hogy szívből szeretik egymást. Szinte egész nap fülig ért a szájuk. 

Immár az új felállásban, a fotók mellett az esküvői filmet is mi készítettük. Most az utóbbit hoztuk el nektek, nézzétek! 

És a visszajelzés: 

"Nagyon örülünk, hogy Ti fotóztatok minket az esküvőnkön. Minden esküvőnek szerves része a fotózás. Mi talán ettől tartottunk a legjobban, ugyanis egyikőnk se szereti, ha fotózzák, meggyőződésünk, hogy nem mutatunk jól a képeken.
A Beloved bemutatkozásában a természetességet és az őszinteséget emeli ki, képeket pozőrködés nélkül. Ennél jobban össze sem lehet foglalni a munkájukat. Minket is ez fogott meg a legjobban. Sejtettük, hogy jól választottunk, de hogy mennyire jól, azt a képek és a videó láttán realizáltuk.
Az egész esküvői anyag olyan mint mi vagyunk. Végig élveztük a nagy nap minden pillanatát és ez látszik is a képeken. Győző és Levi sokat segített ebben, nagyon megkönnyítették a dolgunkat. Egy percig sem kellett feszengenünk vagy "viselkednünk" a kamera miatt, észre se vettük, hogy körülöttünk voltak, mégis az egész esküvő hangulatát vissza tudták adni az elkészült anyaggal. Ahol kellett kicsit instruáltak minket, de nem tolakodó módon, hagyták, hogy önmagunk lehessünk. Nem minket formáltak át, hanem a legjobbat hozták ki belőlünk.
Gyönyörű képeket és vidám videót kaptunk :) Nagyon hálásak vagyunk a munkátokért, köszünjük nektek!"
Barbi és Gergő

Fotó és videó: Beloved weddings
Helyszín: Rosinante Fogadó***
Dekor: White Wedding
Ceremóniamester: Balogh Tamás Ceremóniamester
DJ: Maruzsa Gomes Gábor
Sütemények: Tonkababa
Smink: Vas Kriszta
Székek: Dress The Day - wedding hire