Magyar - máltai esküvő a Corinthiában

Remélem felkészültetek, mert egy maratoni válogatást hoztam. A tavalyi év egyik kedvenc esküvője volt számomra Boni és Maria nagy napja. Nagyon a szívemhez nőttek kedvességükkel, természetességükkel és a klasszis stílusérzékükkel.

Bonifác tanulni és dolgozni költözött ki Máltára, itt ismerte meg Mariát. Azóta is ott élnek, az esküvőt azonban Budapesten képzelték el. A Mátyás templom adott otthont a szertartásnak, a készülődés és a parti pedig a Corinthia Hotelben volt. Külön meg kell említenem Tóbel Nórit és kollégáit, azaz a Cinderella’s Day csapatát. Az ő szervezői munkájuknak köszönhetően nemcsak a lebonyolítás volt zökkenőmentes és profi, de a dekortól kezdve a zenén át a hangulatvilágitásig minden tökéletes harmóniában volt.

Az esküvő után pár nappal a Káli-medencében készítettünk még “nászutas” képeket, ezeket is elhoztam nektek.

Fotó és kisfilm: Beloved Weddings
Szervező: Cinderella’s Day
DJ: Gál Tamás
Ceremóniamester: Herendi Gábor

Esküvő a verőcei hegyekben: Társa Pagony

A természetes vagy természetközeli esküvő az egyik legdivatosabb kifejezés amivel szembe találkozhatsz a szervezés során. Ennek ellenére oly keveseknek sikerült ezt tényleg jól megvalósítani. Kevés az ideális helyszín, hatalmas szerencse kell az időjáráshoz is - vagy legalábbis mindenképpen kell egy fedett, fűthető esőbiztos építmény, ahova be lehet rendezkedni égi áldás esetén.

Most hoztam nektek egy pozitív példát. Ádám és Ági esküvője a verőcei Társa Pagonyban volt megrendezve. Amikor megérkezel a helyszínre, szó szerint az erdő közepén találod magad. Van egy pajtaszerű épület, itt volt a tánctér, de rossz idő esetén a vacsora is ide lett volna betelepítve. A vendégek számára a szállás állandó jellegű sátrakban van megoldva. Igazi bohém helyszín. Ha hasonlóban gondolkodtok, akkor érdemes végignézni a sorozatot, biztosan találtok benne jó ötleteket.

Balaton, bor, boldogság

Mondtuk már, hogy mennyire rajongunk a Káli-medencéért? Nem baj, akkor most újra mondjuk. Festői tájak, hangulatos falucskák, nyugalom. Szóval szeretjük. Csongor és Réka úgyszintén. Ezért választották az Istándy Ligetet az esküvőjük helyszínéül. Na ezt is látni kell! Egy mező szélén helyezkedik el a Gulács és a Tóti-hegy szomszédságában. Van még patak, tavacska, legelő szürkemarhák a szomszédban. Sőt, egy ausztrál stílusú (?) nászutas sátorlakosztály is található a telek egyik csendesebb zugában. A cateringhez külsős szereplőt kell hívni, Rékáék egy elképszető BBQ-s megoldást választottak.

A készülődésről is érdemes néhány szót ejteni, ez a Sárgarigó Holiday Home-ban zajlott. Ez egy két szintes apartman a közeli szőlőskertek mellett. Maga az épület modern darab, azonban nagyon otthonossá teszi az ízlésesen összeválogatott, kissé eklektikus berendezés. Egy nagy zuhét is kaptunk a délelőtt folyamán, de hiába. Ez sem tudta megtörni a lendületet. Vidám, felszabadult nap volt, örülünk, hogy a részesei lehettünk!

Kisfilm hamarosan!

Helyszín: Istvándy Liget
Készülődés: Sárgarigó Holiday Home
Menyasszonyi ruha: Daalarna
Fotók és kisfilm: Beloved Weddings

Tetszett, amit láttál? Kérj tőlünk ajánlatot fotózásra és kisfilmre!