By the Sea

Volt már olyan érzésed, hogy most már minden rendben, mert végre hazataláltál? Ezen érzés mentén építettük fel a By the Sea styled shoot-ot. Két fiatalról szól a történetünk, akik egy tengerparti apró városkában nőttek fel. Időközben azonban belekerültek a nagyvárosi forgatagba. A stresszes karrierhajhászásba. És hiába találtak egymásra és lettek őrülten szerelmesek, valami még mindig hiányzott. A békesség. Az otthon érzése. Miután ezt sikerült felismerni, feladták a karrier csalóka csillogását és visszatértek a szülővárosukba. És ekkor végre meglett az a rég hiányolt nyugalom. És már soha nem akarták otthagyni a tenger ütemes morajlását, a halászok hajnali lármázását és a színes kis házikókat.

Melyik része tetszett legjobban a sorozatnak? Hagyj egy kommentet facebook-on!
Ha az esküvődre fotóst, filmest keresel, írj nekünk! Az sem akadály, ha te is a tengerparton vagy más különleges helyen képzeled el az házasságkötést/kreatív portrékat, egy jó sorozatért bármeddig elmegyünk.

Fotók, kisfilm és koncepció: Beloved weddings
Menyasszonyi ruha: Daalarna - Benes Anita
Öltöny: DIGEL Store Budapest
Dekoráció: Love DIY Wedding Decor
Sütik: Édes Panna
Fodrász: Donát Czinege
Smink: Makeup by Simonyi Fanni
Meghívó és grafikák: Toboz Művek
Dekor kellékek: Dress The Day - wedding hire
Filmlabor: Carmencita Film Lab
Modellek: Jereb Tamás és Kocsor Hanna
Helyszín: Piran, Szlovénia

Pajta esküvő az Őrségben

Nemrég egy rendkívül aranyos pár esküvőjén jártam az őrségi Öt érzék házak rendezvényhelyszínén. Kornél és Eszter szerelme jól látható egy külső szemlélőnek is. Törődőek, kedvesek és viccesek. Igazán jó volt velük ünnepelni! A szertartás a magyarföldi fatemplomban zajlott, a mulatság pedig egy pajtában került megrendezésre. Igazi természetközeli esküvő volt!

Bohém esküvő az Anna tanyán

Szabolcs és Réka esküvőjében az tetszett a legjobban, hogy nem volt benne semmi ráfeszülés. Lazák voltak, vidámak és szerelmesek. A családdal és a legjobb barátaikkal ünnepeltek önfeledten, minden felesleges sallang nélkül. Az Anna Tanya helyszíne kiváló választás volt, oldotta a hangulatot a szellős kialakítás. A szabad ég alatt mindig felszabadultabbak az emberek! 

És akik keményen dolgoztak a háttérben: 
Fotó: Beloved Weddings
CM: Molnár László Mitch
Dekor: Dekorxtár
DJ: Show4You
Film: Tóth Kata
Torta: Bébicsirke
Helyszín: Anna Tanya Rustic Garden

Te is ilyen esküvői fotókat képzelsz el magadnak? Írj nekem!