The Modern Country - vintage újragondolva

A vintage trend már évek óta tarol az esküvők területén is. Nem árt hát újragondolni valamelyest, hogy ne fulladjunk unalomba az ötezerhatszázhuszonhatodik ilyen stílusú koncepciótól. Egy kis kreativitással, no meg egy remek dekorossal ez nem is olyan nagy kihívás.
Ehhez hasonló gondolatokkal vágtunk bele ebbe a fotózásba a Daalarna csapatának szervezésében, csupa-csupa remek esküvői szolgáltatóval.

Menyasszonyi ruha és szervezés: Daalarna Couture 
Dekoráció: Natural Wedding Decor
Táblák és ásványok: Kisdió
Torta és desszertek: Egy csipet torta
Kellékek: YESS event hire
Catering: Gála
Helyszin: Csillagkert Pajta
Modellek: Eleni és Dani

Ha ajánlatot szeretnél kérni esküvői fotózásra, írj nekünk!

Török-magyar esküvő

Emirrel és Ritával tavaly szeptemberben találkoztam először. Egy kis kávézóban egyeztettünk, hogy hogy nézne ki a közös munka. Már akkor megfogott a köztük lévő összhang. Nem feszültek rá a szervezésre, nem aggodalmaskodtak. Mesélték, hogy Emir oldaláról is sok lesz a vendég, a család és a barátok iderepülnek Törökországból. Ez már önmagában izgalmasan hangzott, hiszen a nemzetközi esküvők mindig különlegesek. Nagyon megörültem hát, amikor pár nappal később megírták, hogy szeretnének velem dolgozni.
És hogy milyen volt az esküvő? Természetközeli, könnyed és vidám. Az egyik kedvenc pillanatom az volt, amikor Rita a csokordobáshoz egyedül a lánytestvérét szólította a vendégseregből és neki passzolta át a csokrot. A mulatozás alatt a török táncblokkot pedig mindenki igazán élvezte. Nézzétek meg a képes beszámolót!

Fotók: Beloved Weddings
Dekor: Toboz Művek
Helyszín: Petneházy Club Hotel
Torta: Be My Cake by Sophie
Szertartásvezetés: Badran Sandy Eszterlánc Ceremónia
Ceremóniamester: Pallagi Ákos ceremóniamester
Öltöny: Gangel Benjamin Férfiszabósága

Ha tetszett amit láttál, kérj tőlünk ajánlatot:

Szőlő, szerelem - esküvő Etyeken

A szőlészetes esküvők évről-évre népszerűbbek Magyarországon. Etyeken több remek helyszín is található, az egyik legnépszerűbb pedig a Rókusfalvy Birtok. Az ültetvény gyönyörű háttér a szertartáshoz, a vacsorahelyszín pedig félig nyitott - így a nap további része is feszengés nélkül telhet.
Így volt ezzel a nyár közepi esküvővel is. Már a készülődés alatt is remek volt a hangulat, napközben ez pedig csak fokozódott, végül pedig hatalmas ünneplésbe csapott át az este folyamán.