Bohém esküvő az Anna tanyán

Szabolcs és Réka esküvőjében az tetszett a legjobban, hogy nem volt benne semmi ráfeszülés. Lazák voltak, vidámak és szerelmesek. A családdal és a legjobb barátaikkal ünnepeltek önfeledten, minden felesleges sallang nélkül. Az Anna Tanya helyszíne kiváló választás volt, oldotta a hangulatot a szellős kialakítás. A szabad ég alatt mindig felszabadultabbak az emberek! 

És akik keményen dolgoztak a háttérben: 
Fotó: Beloved Weddings
CM: Molnár László Mitch
Dekor: Dekorxtár
DJ: Show4You
Film: Tóth Kata
Torta: Bébicsirke
Helyszín: Anna Tanya Rustic Garden

Te is ilyen esküvői fotókat képzelsz el magadnak? Írj nekem!

Rengeteg mosoly és szeretet - esküvői film

Gergő és Barbi esküvője az egyik kedvenc helyünkön, Szigetmonostoron volt a Rosinante Fogadóban. Távol a város zajától, a Duna és az erdő veszi körül a Fogadót, tényleg egy igazi béke szigetéről beszélünk. 
Az esküvőn minden klappolt, a dekor, a helyszín, a ruhák....de ami a legfontosabb: Gergőéken is látszott, hogy szívből szeretik egymást. Szinte egész nap fülig ért a szájuk. 

Immár az új felállásban, a fotók mellett az esküvői filmet is mi készítettük. Most az utóbbit hoztuk el nektek, nézzétek! 

És a visszajelzés: 

"Nagyon örülünk, hogy Ti fotóztatok minket az esküvőnkön. Minden esküvőnek szerves része a fotózás. Mi talán ettől tartottunk a legjobban, ugyanis egyikőnk se szereti, ha fotózzák, meggyőződésünk, hogy nem mutatunk jól a képeken.
A Beloved bemutatkozásában a természetességet és az őszinteséget emeli ki, képeket pozőrködés nélkül. Ennél jobban össze sem lehet foglalni a munkájukat. Minket is ez fogott meg a legjobban. Sejtettük, hogy jól választottunk, de hogy mennyire jól, azt a képek és a videó láttán realizáltuk.
Az egész esküvői anyag olyan mint mi vagyunk. Végig élveztük a nagy nap minden pillanatát és ez látszik is a képeken. Győző és Levi sokat segített ebben, nagyon megkönnyítették a dolgunkat. Egy percig sem kellett feszengenünk vagy "viselkednünk" a kamera miatt, észre se vettük, hogy körülöttünk voltak, mégis az egész esküvő hangulatát vissza tudták adni az elkészült anyaggal. Ahol kellett kicsit instruáltak minket, de nem tolakodó módon, hagyták, hogy önmagunk lehessünk. Nem minket formáltak át, hanem a legjobbat hozták ki belőlünk.
Gyönyörű képeket és vidám videót kaptunk :) Nagyon hálásak vagyunk a munkátokért, köszünjük nektek!"
Barbi és Gergő

Fotó és videó: Beloved weddings
Helyszín: Rosinante Fogadó***
Dekor: White Wedding
Ceremóniamester: Balogh Tamás Ceremóniamester
DJ: Maruzsa Gomes Gábor
Sütemények: Tonkababa
Smink: Vas Kriszta
Székek: Dress The Day - wedding hire

Egy fergeteges olasz-magyar esküvő

Neked mely szavak ugranak be először Olaszországról és az olasz emberekről? Nekem ezek: életvidám, könnyed, barátságos, mosolygós, édes élet. És persze még sorolhatnám. Na de milyen lehet egy igazi olasz-magyar esküvő? Május elején kiderült. Nem okozott csalódást. A két nemzetből jövő násznép remekül kijött egymással, mindenki hamar felvette a ritmust. A fiataloktól kezdve az olasz nagymamákig mindenki Fannit és Lucát (ejtsd: Lukát) ünnepelte. Hol hangosan, hol pedig még hangosabban! 
Bár meg kell vallani, az esküvő eleje picit izgalmasabban indult a kelleténél. A készülődés alatt elkezdett zuhogni az eső, igazi nyári zápor kerekedett. Fannin szemmel látható volt az aggódás, hiszen már a jegyesfotózáson is kénytelenek voltunk esőben fotózkodni. De minden jó, ha a vége jó. Végül bezárult az ég. Így egy kis csúszással, de megtartható volt a kinti szertartás. És milyen jó, hogy kint volt! A fák lombjai alatt igazán megkapó volt kimondani az igeneket.  

Ez az esküvő még egy szempontból különleges alkalom volt számunkra. Itt debütált a Beloved esküvői film szolgáltatása. Nézzétek meg hogy sikerült! 

Helyszín: Hotel Villa Völgy Wellness & Konferencia
Koordináció: Wedding Project Budapest, Martincsek Kristóf
Zenekar: Wedding Project Band
Torta: Korona Cukrászda Aszód
Dekor: Szarvas Csaba, Ficzere Attila
Smink: Zagyva Lilla
Fodrász: Polgár Orsi

Őszi(nte) szerelem

Ez a kedves esküvő még októberben zajlott, most végre elhoztuk Nektek is a képeket. Dániel és Fanni napját sok-sok mosoly, kellemes napsütés és elegancia jellemezte. Most ti is inspirálódhattok egyet a fotókat nézegetve! 

Ruha: Daalarna
Dekor: Airika
Smink: Bernáth Uchi
Helyszín: Kempinski

Téli esküvő csodás napfényben

Te el tudod képzelni, hogy télen esküvőzz? A legtöbben erre a kérdésre egy gyors nemmel reagálnak. Nem is való mindenkinek, ez egyértelmű. Kell egy nagyfokú rugalmasság és egy kis harcikedv a hideggel szemben. De hadd mondjuk el, hogy bizony lehet gyönyörű és talán extra különleges egy téli esküvő. Nézd meg az alábbi képeket és győződj meg róla magad is.

2017 kedvenc pillanatai

2017 egy csodálatos év volt számunkra. 37 esküvőn voltunk és számtalan kedves, egyedi, stílusos emberrel ismerkedtünk meg. Felettéb sűrű időszak volt megannyi kellemes emlékkel. Köszönjük, hogy megbíztatok bennünk! 
Következzen egy szubjektív válogatás a kedvenc fotóinkból. Hosszú lett, de még így is betehettünk volna sok-sok kimaradt képet. 

Őszi szonett - Esküvői inspiráció

Ahogy a nyár heves és szenvedélyes, úgy az ősz finom és andalító. Ilyenkor minden olyan romantikus. A hulló falevelek között sétálni, míg a természet túlcsordul a színektől. Tervezni a jövőt és álmodozni. És örök hűséget esküdni az Egyetlennek. 
Te is így érzel? Szívedbe zártad az őszi napsugarakat? Gyere velünk és inspirálódj! Hadd mutassunk számodra egy koncepciót, amely művészien elegánssá formálhatja az esküvődet. A képek alatt megtalálod a szolgáltatókat is, akik mindezt elérhetővé teszik a számodra. 

Fotók és koncepció: Beloved esküvői fotó
Szervező: Love,Wedding & Co. by Klaudia Vajai
Virág és dekoráció: Panka kertje
Helyszín és autó: VILLABOGArT Vendégház és Rendezvényépületei
Desszertasztal: Édes Panna
Menyasszonyi ruha: Daalarna Couture
Vőlegény ruha: DIGEL Store Budapest
Meghívó és társkártyái: Toboz művek
Táblák és szertartás drapéria: Kisdió
Fodrász: Donát Czinege
Smink: Victoria Beauté
Ékszerek: Sophie Molnar Design

Szőlő, napfény, szerelem - mediterrán esküvői inspiráció

Aki az életet szereti, az szinte biztos, hogy a mediterrán emberek életvidámságát is magáénak érzi. Márpedig aki házasodik, az nem lehet egy életunt ember, igaz? Természetesen mi is rajongunk a dolce vita-ért. Ennek fényében hoztuk össze neked ezt az olaszosan könnyed és elegáns esküvői inspirációs sorozatot. 
Ahogy látni fogod, nem egy csillogó hotel báltermét választottuk helyszínnek. Hogyan is tehettük volna? Hiszen a lágy őszi napfény az, ami igazán megpezsdíti a szerelmes ember vérét. A dekoráció terén is a kevesebb több elvét érvényesítettük. Olajfa, egyéb zöldek réz és arany kiegészítőkkel. És persze gyertyák! 
További különlegesség, hogy minden itt látható fotó filmre készült analóg fényképezőgéppel. 
Inspirálódj és ha nincs még fotósod 2018-ra, keress minket! 

A csupaszív szolgáltatók, akik megalkották ezt a csodát: 
Szervező: Love,Wedding & Co. by Klaudia Vajai
Fotók: Beloved esküvői fotó
Menyasszonyi ruha: jkaposistyle
Vőlegény ruha: DIGEL Store Budapest
Dekoráció: Love DIY Wedding Decor
Desszertasztal: Édes Panna
Fejdísz: Virágzó Magnólia • egyedi menyasszonyi fejdíszek
Fodrász: Donát Czinege
Smink: Makeup by Simonyi Fanni
Réz kiegészítők: Dress The Day - wedding hire
Székek: Amerikaiszek.hu
Filmlabor: Carmencita Film Lab