By the Sea

Volt már olyan érzésed, hogy most már minden rendben, mert végre hazataláltál? Ezen érzés mentén építettük fel a By the Sea styled shoot-ot. Két fiatalról szól a történetünk, akik egy tengerparti apró városkában nőttek fel. Időközben azonban belekerültek a nagyvárosi forgatagba. A stresszes karrierhajhászásba. És hiába találtak egymásra és lettek őrülten szerelmesek, valami még mindig hiányzott. A békesség. Az otthon érzése. Miután ezt sikerült felismerni, feladták a karrier csalóka csillogását és visszatértek a szülővárosukba. És ekkor végre meglett az a rég hiányolt nyugalom. És már soha nem akarták otthagyni a tenger ütemes morajlását, a halászok hajnali lármázását és a színes kis házikókat.

Melyik része tetszett legjobban a sorozatnak? Hagyj egy kommentet facebook-on!
Ha az esküvődre fotóst, filmest keresel, írj nekünk! Az sem akadály, ha te is a tengerparton vagy más különleges helyen képzeled el az házasságkötést/kreatív portrékat, egy jó sorozatért bármeddig elmegyünk.

Fotók, kisfilm és koncepció: Beloved weddings
Menyasszonyi ruha: Daalarna - Benes Anita
Öltöny: DIGEL Store Budapest
Dekoráció: Love DIY Wedding Decor
Sütik: Édes Panna
Fodrász: Donát Czinege
Smink: Makeup by Simonyi Fanni
Meghívó és grafikák: Toboz Művek
Dekor kellékek: Dress The Day - wedding hire
Filmlabor: Carmencita Film Lab
Modellek: Jereb Tamás és Kocsor Hanna
Helyszín: Piran, Szlovénia

2017 kedvenc pillanatai

2017 egy csodálatos év volt számunkra. 37 esküvőn voltunk és számtalan kedves, egyedi, stílusos emberrel ismerkedtünk meg. Felettéb sűrű időszak volt megannyi kellemes emlékkel. Köszönjük, hogy megbíztatok bennünk! 
Következzen egy szubjektív válogatás a kedvenc fotóinkból. Hosszú lett, de még így is betehettünk volna sok-sok kimaradt képet. 

Beloved bakancslista

Van egy álmom - mondta Martin Luther King. És mondjuk még oly sokan. Álmodozunk, tervezgetünk és remélünk. Ettől vagyunk emberek. Na de nem szeretnélek mélyfilozófiai gondolatokkal traktálni titeket. Ellenben szeretném megosztani veletek, hogy milyen kalandok szerepelnek jelenleg a Beloved bakancslistán. Vannak szerényebbek és vannak egészen elrugaszkodottak. De ez így is van jól. A nagy célok irányt adnak az ember életének, a kisebbek pedig biztosítják a sikerélményt a köztes időszakban is. 

 
rainbow-1-3.jpg
 

Beloved bakancslista (a sorrend nem számít): 

  1. Filmre fotózni egy komplett esküvőt
  2. Fekete-fehérben fotózni végig egy esküvőt
  3. Egy hagyományos zsidó esküvőn fotózni
  4. Egy nemes pár egybekelését fotózni
  5. Egyetlen filmtekercsre megörökíteni egy esküvőt
  6. Elölteni pár hetet Kínában és bemutatni a különböző arcait
  7. Bejárni az USA-t és dokumentálni
  8. Egy tengerparti esküvőt fotózni
  9. Jonathan Canlas-al fotóztatni a családunkat
  10. Egy hóval borított hegycsúcson fotózni esküvőt egy üvegházban

Nektek milyen céljaitok vannak?