Halászbástya, hajnal, szerelem

Vajon megéri a napfelkelte előtt egy órával felkelni vasárnap, 4 óra alvás után? Nézzétek meg ezeket a fotókat és szerintem számotokra sem lesz kérdés, hogy NANÁ!
A Halászbástya elképesztően gyönyörű helyszín. Hajnalban pedig még különlegesebb, amikor csak a legelszántabbak vannak talpon, hogy megnézzék a napfelkeltét. Vagy jegyesfotózásra igyekezzenek. Illés és Laura, köszönöm, hogy bevállaltátok az extra korán kelést, nekem nagy élmény volt!

Az analóg fotókat a Carmencita Film Lab hívta és szkennelte.

By the Sea

Volt már olyan érzésed, hogy most már minden rendben, mert végre hazataláltál? Ezen érzés mentén építettük fel a By the Sea styled shoot-ot. Két fiatalról szól a történetünk, akik egy tengerparti apró városkában nőttek fel. Időközben azonban belekerültek a nagyvárosi forgatagba. A stresszes karrierhajhászásba. És hiába találtak egymásra és lettek őrülten szerelmesek, valami még mindig hiányzott. A békesség. Az otthon érzése. Miután ezt sikerült felismerni, feladták a karrier csalóka csillogását és visszatértek a szülővárosukba. És ekkor végre meglett az a rég hiányolt nyugalom. És már soha nem akarták otthagyni a tenger ütemes morajlását, a halászok hajnali lármázását és a színes kis házikókat.

Melyik része tetszett legjobban a sorozatnak? Hagyj egy kommentet facebook-on!
Ha az esküvődre fotóst, filmest keresel, írj nekünk! Az sem akadály, ha te is a tengerparton vagy más különleges helyen képzeled el az házasságkötést/kreatív portrékat, egy jó sorozatért bármeddig elmegyünk.

Fotók, kisfilm és koncepció: Beloved weddings
Menyasszonyi ruha: Daalarna - Benes Anita
Öltöny: DIGEL Store Budapest
Dekoráció: Love DIY Wedding Decor
Sütik: Édes Panna
Fodrász: Donát Czinege
Smink: Makeup by Simonyi Fanni
Meghívó és grafikák: Toboz Művek
Dekor kellékek: Dress The Day - wedding hire
Filmlabor: Carmencita Film Lab
Modellek: Jereb Tamás és Kocsor Hanna
Helyszín: Piran, Szlovénia

Hajnali fények

Csörög a vekker. Teljes sötétség. Ja igen, Dávid és Kriszti jegyesfotózása. Felhúzok egy nadrágot meg egy felsőt. Két korty kávé, indulás. Gyorsan ki Gödre, az elhagyatott golfpályára. A fű még nedves, egy kis köd is van. De már érkeznek is az első napsugarak, Krisztiékkel egyetemben. Kicsit izgulnak mint mindenki az elején. De rögtön látni, hogy szeretik egymást és innentől már tudom, hogy ez is egy remek sorozat lesz..

Tetszett? Hamarosan mutatom az esküvőn készült fotókat is!