Romantikus lánykérés Budapesten - Aleksandr & Yulia

Aleksandr még novemberben keresett meg emailben. A barátnőjével már többször jártak Budapesten, kedves emlékeik vannak a városról. Így adta magát, hogy a nagy kérdést is itt fogja feltenni Yulianak.

A Halászbástyát választottuk helyszínnek, méghozzá a napfelkelte fényeiben. Így alig voltak rajtunk kívül a közelben. A terv az volt, hogy elkezdjük a fotózást, mintha csak emlékeket készítenénk az utazásukról, majd negyed óra múltán Aleksandr megkéri Yulia kezét, miután titokban jelez nekünk.

Így is történt. A napfény gyönyörűen átütötte a reggeli ködöt. Minden optimális volt. A város még ébredezett, amikor elkezdtünk fotózni. A páros személyében egy nagyon természetes, könnyed duót ismertünk meg, akik szemmel láthatóan élvezik egymás társaságát.

A lánykérés nem is sikerülhetett volna tökéletesebben. Yulia persze, hogy ki akart bújni a bőréből örömében. És bónusznak még egy kiskutya is megjelent a kritikus pillanatban és pózolt a katartikus események közepette.

ENGLISH
Aleksandr wanted to make a surprise proposal to his girlfriend while staying a few days in Budapest. He wrote to us in November regarding his plans. We were instantly excited about it. We decided to choose the Fisherman’s Bastion as a location. And do the session at sunrise, when nobody is around and the lights are glorious. As you can imagine, it was truly magical. They are such a cute couple and Yulia was so happy, that words can’t even describe it. Cheers to them!

A kisfilmet Géresi Geri készítette.

The Modern Country - vintage újragondolva

A vintage trend már évek óta tarol az esküvők területén is. Nem árt hát újragondolni valamelyest, hogy ne fulladjunk unalomba az ötezerhatszázhuszonhatodik ilyen stílusú koncepciótól. Egy kis kreativitással, no meg egy remek dekorossal ez nem is olyan nagy kihívás.
Ehhez hasonló gondolatokkal vágtunk bele ebbe a fotózásba a Daalarna csapatának szervezésében, csupa-csupa remek esküvői szolgáltatóval.

Menyasszonyi ruha és szervezés: Daalarna Couture 
Dekoráció: Natural Wedding Decor
Táblák és ásványok: Kisdió
Torta és desszertek: Egy csipet torta
Kellékek: YESS event hire
Catering: Gála
Helyszin: Csillagkert Pajta
Modellek: Eleni és Dani

Ha ajánlatot szeretnél kérni esküvői fotózásra, írj nekünk!