Szabadság, szerelem...

Minden esküvő különleges a maga nemében. De Csipke és Lenke sztorija kiemelkedik a sok közül. Mindketten '56os menekült családokból származnak. A szüleik elhagyták az országot a forradalom leverése után. Egyikük Ausztráliában, másikuk Amerikában nevelkedett. De az emigrálás nem jelentette a identitásuk feladását. Magyarul beszélnek (néhol aranyos angol akcentussal), magyar szívvel gondolkodnak. Végül a Balassi Intézet egyik programján találkoztak és elkezdődött a nagy utazás. Minden értelemben. Ma már itthon élnek és itt kötöttek örök szövetséget is. Az esküvőn rengeteg külhoni magyar vett részt rendkívül vidám társaságot alkotva.
Hálásak vagyunk, hogy részesei lehettünk két ilyen csupaszív ember szövetségkötésének!

Helyszín: Királyháza-felső Vadászház
Ruha: Nagy Ágota Collection
Torta és sütik: Egy csipet torta
Sátrak: Alina tent
Busz: Robur Soundsystem
Virágok: Wild Flower Bar
Vendéglátás: Jakab Zsolt - Gnocchi Furgon

Beloved Bogart - Álomhelyszín kedvezménnyel

JÖVŐRE ESKÜVŐ, DE MÉG NINCS HELYSZÍNETEK?
Hadd mutassunk most számotokra egy helyet, mely nagyon odanőtt a szívünkhöz. Ismerjétek meg a Villa Bogart kastélybirtokot! Ez a hely igazi kikapcsolódás a városi zajban megfáradt léleknek! A 13 hektáros park lelke a Festetics-Inkey romkastély, mely romantikus választás lehet a ceremónia helyszínéül. De ez csak egy lehetőség a sok közül, hiszen van egy rendezvényhelyszínné alakított magtár is (wow!), egy veterángarázs, egy kis kápolna és persze egy regénybe illő kastélypark tavacskával. Alább láthattok is pár képet tőlünk, illetve Molnár Anikótól, aki Takács Nóriék (Hogyan legyek jó nő?) esküvőjét fotózta itt. 

KEDVEZMÉNY
Már kétszer fotóztunk itt, de még egyszer sem valódi esküvőt. Márpedig ezt szeretnénk mihamarabb bepótolni! Össze is beszéltünk Tamással és Orsival, a hely iszonyú jófej tulajaival és hoztunk is nektek egy ajánlatot. A legelső pár, aki lefoglalja a Villa Bogart-ot esküvői helyszínek és a Beloved-ot esküvői fotózásra, mindkét szolgáltatásból 15-15% kedvezményben részesül. De ez még nem minden! A Beloved-tól egy családi fotózást is kaptok ajándékba, melyet az esküvő után az első gyermek születésekor lehet felhasználni. A Bogart pedig szállást biztosít számotokra az első házassági évfordulótokon egy hosszú hétvégére. Ugye nem semmi?

Kérj bővebb tájékoztatást a Villa Bogarttól az info@villabogart.hu címen, tőlünk pedig kérj ajánlatot itt.

 

SZÁLLÁS
A birtokon természetesen szállás is akad bőven, nem is akármilyen. A Bogart szobái ötvözik a klasszikus korok ízlésességét korunk kényelmével. Itt igazi élmény a pihenés! Mindez hol található? A gyönyörű Somogy megye lankáin helyezkedik el Alsóbogát, egy csöndes kisfalu. Itt tényleg igazi vidéki nyugalom van. Igen, Budapestről utazni kell egy kicsit mindezért, de bőven megéri!

Ne habozzatok, írjatok! A kedvezményt a leggyorsabb pár fogja kapni. Ha más párról tudtok, akik helyszínt keresnek, nyugodtan küldjétek el nekik ezt a bejegyzést!

Könnyed mediterrán esküvő

Gergő és Szandra esküvője igazi mediterrán hangulatú örömünnep volt. Friss, üde, fiatalos, őszinte...csupa csupa olyan jelző jut eszünkbe, amely a mi szívünkhöz is közel áll! Volt egyházi és polgári szertartás is, utóbbi a gyönyörű balatonakarattyai magasparton. A két szertartási helyszín között pedig egy vagány Volkswagen "hippibusz" szállította az ifjakat. Majd a ceremóniák után egy igazi fiesta tette emlékezetessé Gergő és Szandra legszebb napját.
Ezúttal egy igencsak bő képes összefoglalót hoztunk Nektek - reméljük elnézitek! Hamarosan Gergő és Szandra beszámolóit is elolvashatjátok majd a Secret Stories-on, érdemes lesz!

Ruha: Daalarna
Helyszín: Balatonakarattya, Spoon Il Mercato

2018-as esküvőtök lesz? Itt a foglalási szezon, kérjetek ajánlatot!

Young love

Sokan azt gondolják, hogy csakis napsütéses időben lehet szép fotókat készíteni. Idén viszont olyan a nyár, hogy sokszor nincs lehetőség naplementés andalgásra. Így hát muszáj borús időben is fotózni néha, ha nem akarjuk örökké halaszgatni. Azonban itt jön a jó hír: a borult ég egyáltalán nem ellensége a csodás sorozatok elkészítésének. Sőt, bizonyos szempontból előny is, hisz minden szögből lehet fotózni, teljesen mindegy a fények szempontjából. 

Benjamin és Peggi jegyesfotózásán is hasonló cipőben jártunk. Hiába halaszgattuk a dolgot, csak nem akart kisütni a Nap. Így hát megvontuk a vállunkat és napsütés ide vagy oda, összehoztunk egy felejthetetlen sorozatot. A végére pont rákezdett a zuhé, de addigra már megtörtént a jegyesfotózás Beloved módra. Sok-sok szeretettel, öleléssel és vidámsággal. 

Napfény, hegyek, kedvesség

Rengeteg kedves és különleges párral hoz össze minket a fotózás. Zsoltot és Ingridet pedig a szokásosnál is jobban megkedveltük. Szeretik egymást. Nagyon. És ez mindenki számára nyilvánvaló. Nem a külvilág véleményét lesik, saját ízlésük van. Önazonosak. Őszinték. Igazi Beloved pár. Az esküvőtől külön napon készítettük el a kreatív fotóikat a budaörsi hegyekben. 

Menyasszonyi ruha: Zhoja
Öltöny: Stan Ahuja
Virágok: Panka kertje
Selyemszalagok: Barbaral Creations

Tapintható szerelem

Azt hiszem ehhez a sorozathoz nem kell túl hosszú felvezetés. Egyszerűen tüneményes volt, minden jegyesfotózásnak ilyen könnyűnek kéne lennie! 
Most kérdezhetitek, hogy rendben, tüneményes volt, de mitől, mi a "siker" titka? Semmi bonyolult! Próbáljatok olyan napot választani a jegyesfotózásra, amikor le tudtok lassítani, ki tudjátok élvezni a közösen eltöltött időt. Kezdjetek el egymásra hangolódni a fotózás előtt. Ebédeljetek együtt vagy nézzetek meg egy filmet. A lényeg, hogy ne a stressz vagy a fáradtság üljön ki az arcotokra, hanem a másik iránt érzett érzelmek. A többi már az én dolgom!

Esküvő Tihanyban

Balázs és Zsófi esküvője igazán üde, könnyed légkörben zajlott. Rengeteg fiatal és színes egyéniséggel ünnepelték életük legjobb döntését, mi is nagyon kellemesen éreztük magunkat. Azt pedig mondanom sem kell, hogy Tihany milyen festői helyszín egy esküvőhöz!
Ami mindenképp átlag felett jellemző volt erre az esküvőre, az a tánc! Szinte mindenki ott volt a parketten és mintha végtelen energiája lenne, ropta és ropta.. Köszönjük, hogy ott lehettünk!

Helyszinek: Tihanyi Apátság, Tihanyi Művésztelep
Zene: DJ Szunyog
Ceremóniamester: Pécsi András
Másodfotós: Németh Eszti

Az orvos és a balerina

Azt hiszem valahol minden fotós szeretne egyszer egy balerinát fotózni. Nekem most megadatott ez a lehetőség. Ráadásul úgy gondolom, hogy talán élete legfontosabb alakítását örökíthettem meg. Az esküvőjét. 
A kreatív fotózást a Deák téri szertartás után tartottuk. Nagy örömömre előkerültek a balettcipők is! Utána pedig a lagzi helyszíne is különleges volt. Felismeritek a fotók alapján? 

Helyszínek: Deák téri evangélikus templom és Bálna
Zenekarok: Winkler Flóra, MADE IN zenekar
Szervező: Oszlányi Gyöngyvér